Legowisko Fania |
Autor |
Wiadomość |
Fanfan z rodziną [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 25 Mar, 2008 16:07 Legowisko Fania
|
|
|
Kupili mi spanko...no fajnie...ale Ci ludzie to jacyś dziwni są...nawet na oko widać, że to dla przynajmniej 3 takich, jak ja :shock:
W dodatku dzisiaj miałem szczepienia...oj, nie lubię tego Pana w zielonym kitlu . Trzeba iść po pociechę do najmłodszego ze stada...on zawsze przytuli
...i teraz można spokojnie odespać zły humor :cool:
 |
Ostatnio zmieniony przez Asia i Basia Nie 26 Wrz, 2010 19:52, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Mirka [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 25 Mar, 2008 17:31
|
|
|
oj stresujecie biednego :twisted: Fania :lol: :lol: :lol: |
|
|
|
 |
Ewa z Matyldą i Bobem

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 04 Mar 2005 Posty: 779 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Wto 25 Mar, 2008 18:41
|
|
|
Wygłaszczcie "biedaczka" i ode mnie
A jeśli chodzi o to legowisko... skoro już jest dla takich trzech jak Fanio... to w czym problem? Jeszcze tylko dwóch Wam brakuje Bo co się będzie takie fajne legowisko marnować? |
|
|
|
 |
|
Wysłany: Wto 25 Mar, 2008 18:52
|
|
|
Dla jego dobra go stresujemy...a że ten cymbałek ma humorki jak kobita w ciąży...cóż :shock: :lol:
A co do trzech...usilnie nad tym pracujemy. Może już w przyszłym roku...ale na pewno nie basset...jakieś urozmaicenie musi być :wink: . No, chyba, że nam znowu odbije |
|
|
|
 |
Ewa z Matyldą i Bobem

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 04 Mar 2005 Posty: 779 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Wto 25 Mar, 2008 18:59
|
|
|
Ja tam nie narzekam na brak urozmaicenia...
Dziewczyna i chłopak...
Gruby i Chudsza...
Rudy i Łaciata...
Leniwy i jakby bardzo mniej Leniwa
Do wyboru do koloru
Chociaż jak patrzę na listę Zlotowiczów wszystko co na czterech to "prawie" basset. I co najfajniejsze - prawie nie czyni u nas wielkiej różnicy |
|
|
|
 |
Miła od Gucia
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy Dołączyła: 03 Mar 2005 Posty: 21611 Skąd: Gorzów
|
Wysłany: Wto 25 Mar, 2008 21:36
|
|
|
Fanio dostał legowisko, a widać że i tak woli to legowisko drugie, nie ma to jak kanapa. Gucio ma też taki wikliniak (ciut mniejszy) jednak nie spodobało mu się spanie w takim łożu i teraz tam leżakują wszystkie gustawa zabawki. |
_________________ 694 409 059
nasze.bassety@onet.pl |
|
|
|
 |
gocha [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 25 Mar, 2008 21:42
|
|
|
Biedny Fanio miałby spać sam w takim wielkim łóżku :shock: ?
A może jakby Pańcia tam z nim wlazła , to by się nie gniewał :grin: |
|
|
|
 |
|
Wysłany: Wto 25 Mar, 2008 23:27
|
|
|
Wy tu hihihi, a Damian się pytał z wyraźnym strachem w oczach, czy to jego nowe łóżko :lol: . Na szczęście Fanio bardzo chętnie podzieli się prezentem z kolegami...bo wiecie - to wielkie szczęście mieć znajomych, którzy mają duuuużo psów :wink: ...a Fananowi zostaje zawsze nowu prezent |
|
|
|
 |
Kasia :)

Pomogła: 2 razy Dołączyła: 06 Kwi 2005 Posty: 966 Skąd: Wa-wa
|
Wysłany: Sob 29 Mar, 2008 15:43 Re: Fanfan i jego fochy
|
|
|
ło matulu :shock: to pierwsze zdjęcie....a mi się wydawało, że Fanio to taki duuży pies, a tu prosze - taki malutki, biedny pieseczek... :lol: |
|
|
|
 |
Miła od Gucia
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy Dołączyła: 03 Mar 2005 Posty: 21611 Skąd: Gorzów
|
Wysłany: Sob 29 Mar, 2008 20:38
|
|
|
No właśnie tak wygląda jak szczeniaczek.
Magda podaj wymiary tego kosza, on chyba wielkości kanapy. |
_________________ 694 409 059
nasze.bassety@onet.pl |
|
|
|
 |
|
Wysłany: Sob 29 Mar, 2008 21:04
|
|
|
Kosz jest faktycznie duży...taki na 3 bassety. Teraz śpią w nim psiury Grzesia. Mój mąż swobodnie się w nim zmieścił, aż sie zastanawiał czy to przypadkiem spanie nie dla niego :wink: |
|
|
|
 |
madzialinka [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 29 Mar, 2008 21:31
|
|
|
Cytat: | Mój mąż swobodnie się w nim zmieścił, aż sie zastanawiał czy to przypadkiem spanie nie dla niego |
Moja Eni ma mniejszą "kanapę", ale mój mąż nawet się nie zastanawiał, tylko jak się położył z psem ("tak tylko na chwileczkę") to go potem dobudzić nie mogłam
Także może się okazać, że ten koszyczek będzie w sam raz |
|
|
|
|
 |
Mirka [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 29 Mar, 2008 21:49
|
|
|
a u mnie to całkiem odwrotnie jest ,pies kładzie się w moim łożku i jeszcze warczy na mnie jak sie za bardzo rozpycham :shock: |
|
|
|
 |
gocha [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 29 Mar, 2008 21:53
|
|
|
U mnie dwa się kładą w moim łóżku |
|
|
|
 |
Jaga [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 31 Mar, 2008 08:38
|
|
|
Fanfan z rodziną napisał/a: | Teraz śpią w nim psiury Grzesia. |
Zgadza się. Musieliśmy tylko wyciąć wejście, bo Afra nie bardzo sobie radziła z wchodzeniem (za wysoko jej było).
Poza tym wyrko zostało przetestowane przez naszą córkę, która stwierdziła, że na upartego zmieściłaby się z dwoma bassetami |
|
|
|
 |
|