Wysłany: Sro 21 Maj, 2008 17:50 Kraków 28-29.06.2008
XII MIĘDZYNARODOWA WYSTAWA PSÓW RASOWYCH
KRAKÓW 28-29.06.2008
Związek Kynologiczny w Polsce Oddział w Krakowie serdecznie zaprasza na wystawę, która odbędzie się w dniach 28-29 czerwca 2008, na terenie Stadionu i Hal AWF w Krakowie,
przy Al.Jana Pawła II.
Termin przyjmowania zgłoszeń i opłat: 20 maja 2008
Sedzia: Magdalena Musiał
No przyznajcie sie, kto sie wybiera, my bedziemy napewno :grin:
Robert, widać macie podobne gusta razem z moim mężem - Damian od dawna ma na swoim monitorze zdjęcia włoszek, a Bożenka co jakiś czas podsyła nowelizacje :wink:
Mirka, skoro Pani Sędzia lubi czarnuszki, to dlaczego nas tam nie ma z naszymi bliźniakami?
Mirka [Usunięty]
Wysłany: Sob 28 Cze, 2008 22:14
daleko....... :sad:
Fanfan z rodziną [Usunięty]
Wysłany: Nie 29 Cze, 2008 11:01
Co z bassetami w Krakowie? Zna już ktoś wyniki?
Fanfan z rodziną [Usunięty]
Wysłany: Nie 29 Cze, 2008 12:00
Dzwoniła Bożenka - Gall wzięła Res.Caciba, a Bibi klasę :wink: . Resztę wyników wieczorem i jak Bożenka pozwoli zdjęcia. Gratulacje dla zwycięzców :lol:
No proszę pani sędzia chyba czyta w naszych myślach ))))))) GRATULACJE :grin: :cool:
macsow [Usunięty]
Wysłany: Nie 29 Cze, 2008 17:30
rasę wygrał niewielki, ale piękny i super w ruchu pies z belgii. w sukach CACIB dostała suka p.Rupniewskiej, Gall- res CACIB. trzecia w championach była bicolorka a jej siostra wygrała klasę pośrednia i CWC. BIBULA (moj debiut, ale sie starałem:D) CWC. w mlodziezy bob junior dostał piesek bicolor- jak dla mnie piękny- ukonczyl ml. ch. pl i na bisach był 3 BiS JUNIOR!!! Bardzo podobało mi sie sedziowanie. było naprawdę bardzo miło.
No my juz w domciu :grin: moge wam pokrotce przedstawic wyniki, ale niestety tylko psy- pozniej poszlismy do domu, bo Jogurtowi bylo goraca i nie chcialam go dalej meczyc.
Psy mlodziez:
1- Droopy Wesole Smutasy- Doskonala gratuluje zwycieztwa i ukonczonego mlodziezowego championatu :grin: :grin:
2- Jogurt Tarlang Bass- Doskonala
3- Pablo Orlen Unita- Doskonala
4- Ivan z Polany Klapouchego- Bardzo dobra
bez lokaty- Eros Dlugouche Terroryzatory- Bardzo dobra
Psy posrednia:
1- Vadim Moravia Bray- Bardzo dobra
Psy otwarta:
1- Rezihegyi Vig Aztek Clouseau- piekny pies z Belgii ktory wzial tez CACIB i rase
2- Dragon Wesole smutasy- res. CACIB
3, 4- i tu mam dylemat, bo szczerze mowiac nie pamietam Albo Artus Tessab Aksed albo Hero Moravia Bento, niech ktos kto pamieta lepiej poprawi.
Psy uzytkowa:
Zoltan Klan Piegowatych nie obecny.
Psy championy:
1- CJ Buck Tubalne Granie
Psy weterani:
Harwick Queen`s Hermelin nie obecny
Suki:
Wiem tylko ze mlodziez wygrala Pelagia Orlena Unita, potem juz poszlam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum