|
Witam wszystkich serdecznie (po raz drugi). |
| Autor |
Wiadomość |
Miła od Gucia
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy Dołączyła: 03 Mar 2005 Posty: 21616 Skąd: Gorzów
|
|
|
|
 |
Dorti [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 23 Cze, 2008 07:16
|
|
|
Wszyscy macie super, bo te moje dranie zaczynają się wiercić jak świta. Jedzenia domagają się ok. 5:30. Wstaję, chodzę na rzęsach ale jestem dzielna. To przecież był mój świadomy wybór. Potem wyskakują na szybkie szcznięcie i już biegiem do domku na dalsze spanko. Wówczas już śpią do 8:30. Zasypiają bez problemu.
Gorzej ze mną :lol: |
|
|
|
 |
Grzdyl Ponury

|
Wysłany: Wto 24 Cze, 2008 10:32
|
|
|
| Ojojoj! Bolo to musiało boleć. My faceci to mamy jednak przerypane. Mam nadzieję, że ta tragiczna historia zakończyła się bez większego uszczerbku dla Bolka. Brrr, aż mnie ciarki przeszły. |
_________________ Pozdrawiam
Grzdyl Ponury |
|
|
|
 |
marta_zbyszek [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 24 Cze, 2008 13:22
|
|
|
| Został mu uraz tak że nie pozwala się byle komu chwycić za klejnoty - w czasie kąpieli jest to utrudnieniem ale tak ogólnie to od tamtej pory zrobił się monogamistą :grin: A tak poważnie - Bolo jak wspominałam jest często agresywny nawet na suki z cieczką potrafi poburczeć, ale wera która go urzarła w klejnoty jest najwspanialszą kompanką i ją zawsze i wszędzie .... pragnie |
|
|
|
 |
Grzdyl Ponury

|
Wysłany: Sro 25 Cze, 2008 06:47
|
|
|
| Co za przewrotność natury. Swoją oprawczynię uwielbia a innymi Bogu ducha winnymi gardzi! No Bolek. Ta paniusia to musi być niezła "laska". Co? |
_________________ Pozdrawiam
Grzdyl Ponury |
|
|
|
 |
marta_zbyszek [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 25 Cze, 2008 19:24
|
|
|