Nasze Bassety Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
bassetka na warszawskim Paluchu [ już w nowym domu ]
Autor Wiadomość
Fanfan z rodziną
[Usunięty]

Wysłany: Pią 18 Lip, 2008 14:15   bassetka na warszawskim Paluchu [ już w nowym domu ]

W schronisku Na Paluchu w Warszawie jest do adopcji bassetka. Dzisiaj skończyła jej się kwarantanna w związku z czym została przeniesiona w inne miejsce. Sunię czeka jeszcze sterylizacja i będzie do adopcji za jakieś 2-3 tygodnie. Renia tam dzisiaj pojechała, ale jak to w schronisku...nikt nic nie wie, a Pani Dyrektor nie było.
Sunia waży 22 kg...
Poprosiłyśmy wolantariuszki z Palucha o zrobienie aktualnych zdjęć. Jak tylko je dostaniemy, wkleimy.
Ostatnio zmieniony przez Czw 06 Lis, 2008 16:14, w całości zmieniany 1 raz  

marta_zbyszek
[Usunięty]

Wysłany: Pią 18 Lip, 2008 14:29   

wiek i historia ?

Fanfan z rodziną
[Usunięty]

Wysłany: Pią 18 Lip, 2008 14:30   

Znaleziona Marta. Więc albo komuś uciekła...albo wakacje :/ . Mniej więcej 7 letnia.
Zresztą więcej powie na jej temat renia. To ona rozmawiała z pracownikami schronu.

marta_zbyszek
[Usunięty]

Wysłany: Pią 18 Lip, 2008 16:49   

ok - a więc czekam na szczegóły i roześle info.

Renia
[Usunięty]

Wysłany: Pią 18 Lip, 2008 17:22   

Jestem dopiero bo musiałam odreagować tą wizytę ... tyle psów koszmar normalnie przepełnienie siedzą nawet w klatkach dla kotów :( jaminki, piekny owczarek niemiecki piekny :( pinczer, piekny prawie sznaucer :(
A bassetki nie ma !!! Skończyła sie jej kwarantanna i poszła do sterylizaci. Jeden Pan schroniks amówi ze nie ma basseta na co ja mówie oznajmiłam ze wiem ze jest bo nył na stronie palucha!! Zapytał sie drugiego i tamten juz wiedział że basset jest ale nie do adopcji i polazł sobie :roll: To go zagaduje dalej że gdzie ona jest bo chce foty zrobic bla bla bla ale pies jest nie do adopcji dopiero po sterylce a jeśli chodzi o zdjecia to tylko za zgodą dyr. No to szukam dyr bo widziałam ją jak podjeżdzałam że szła z dwoma jamnikami na spacer . No to poszłam jej szukac ale nie znalazłam. :( Tak więc nic nie załatwiłam dziś.

Alina z Bogdanem 

Wysłany: Pon 21 Lip, 2008 14:25   

czy wiadomo coś o tej bassetce?

Fanfan z rodziną
[Usunięty]

Wysłany: Pon 21 Lip, 2008 19:08   

http://www.dogomania.pl/f...06#post10539006

link do zdjęcia suni.

marta_zbyszek
[Usunięty]

Wysłany: Pon 21 Lip, 2008 20:32   

czyli znalazła się i jest nadal w schronisku ?

Renia
[Usunięty]

Wysłany: Wto 22 Lip, 2008 09:19   

Oczywiście, że jest w schronisku. Obecnie jest leczona i czeka na zabieg sterylizacji. Jest lista na która zapisywani są chętni do adopcji suczki i nawet lista nie jest krótka. Oczywiście psa nie można "zamówić" ale schronisko notuje osoby które na poważnie są zainteresowane adopcję bassetki.

marta_zbyszek
[Usunięty]

Wysłany: Wto 22 Lip, 2008 09:44   

Rozumiem i dziękuję

Renia
[Usunięty]

Wysłany: Wto 22 Lip, 2008 11:45   

Marta a może Ty koleżanke dla Bolka chgcesz :cool:

marta_zbyszek
[Usunięty]

Wysłany: Wto 22 Lip, 2008 11:49   

chce :mrgreen: i mini będzie u nas w sierpniu

Renia
[Usunięty]

Wysłany: Wto 22 Lip, 2008 11:57   

kurde no fakt ... to może koleżanka dla Mimi :razz:

marta_zbyszek
[Usunięty]

Wysłany: Wto 22 Lip, 2008 12:46   

mam miękkie serce więc jeśli chodzi o mnie to biorę wszystkie stworzenia świata (nie licząc ptaków i myszek :wink: ) ale podejrzewam że mój "pan i władca" by nie zdzierżył już raz go przetestowałam i mieliśmy 14 zwierzaków jednocześnie i wiesz co źle się to z kończyło więc wolę nie ryzykować i zostać przy 2 bassetach kocie, mężu i dziecku :mrgreen:

Renia
[Usunięty]

Wysłany: Wto 22 Lip, 2008 12:48   

Ja z niecierpliwością czekam kiedy będe mogła wziaśc drugiego basseta. I za każdym razem jak pies potrzebuje pomocy to tak strasznie żałuje że jeszcze nie moge go wziąść.

Odpowiedz do tematu