|
Przedstawiamy Mini Mini |
| Autor |
Wiadomość |
Renia [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 15 Sie, 2008 19:18
|
|
|
| I dobrze kogos bac sie musisz :razz: |
|
|
|
 |
Fanfan z rodziną [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 15 Sie, 2008 19:19
|
|
|
| Marta...rany...nie knebluj mojej przyszłej synowej :twisted: |
|
|
|
 |
marta_zbyszek [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 15 Sie, 2008 19:19
|
|
|
| Kaśka napisał/a: | To wielka radość dla mnie, że Miniusia znalazła "swoje miejsce na ziemi". A do tych rękoczynów to i ja bym się chętnie przyłożyła.
Najważniejsze, że Miniusia jest jest już "ocalona" :-)
WIELKIE DZIĘKI I NISKIE UKŁONY DLA MARTY I JEJ RODZINKI :-* |
to dla nas naprawdę wielkie szczęście a w domu Zbyszek i Jagoda to czyste szaleństwo na punkcie mini a Mini napastuje kota ku jego zadowoleniu |
|
|
|
 |
marta_zbyszek [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 15 Sie, 2008 19:20
|
|
|
| Fanfan z rodziną napisał/a: | | Marta...rany...nie knebluj mojej przyszłej synowej :twisted: |
Wychowam ją przed ślubem |
|
|
|
 |
Kaśka

|
Wysłany: Pią 15 Sie, 2008 19:32
|
|
|
Czekajcie...Kasia zaraz napisze, że Marta ma chronić Miniusię przed Fanem
Dokładnie tak Magdo, przynajmniej do czasu aż Miniusia dojdzie do siebie ze zdrowiem :-) a wtedy pokaże Fanowi jak się rozrabia ;-) |
|
|
|
 |
marta_zbyszek [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 15 Sie, 2008 19:36
|
|
|
| Ona już uczy Bolka jak się bawić kotem nie z kotem ale kotem. Jak szczeniaczek żywioł nie do opanowania odetchnęłam z ulgą jak dotarliśmy i przekonałam się że Bolo i kot tak samo jak my pokochali kruszynę w 5 minut a ona jest już cała nasza i nie tęskni no i kotłuje się już na łóżku z Zbyszkiem. |
|
|
|
 |
Kaśka

|
Wysłany: Pią 15 Sie, 2008 19:50
|
|
|
| marta_zbyszek napisał/a: | | ....ona jest już cała nasza i nie tęskni no i kotłuje się już na łóżku z Zbyszkiem. |
i prawidłowo :-)
Łóżko to jest to co basset lubi najbardziej :-) |
|
|
|
 |
marta_zbyszek [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 15 Sie, 2008 19:55
|
|
|
jestem pod wrażeniem Bolek to prawdziwy dżentelmen nie dość że oddał kruszynie swoje miski, kostki i jedzenie to jeszcze puki Mini nie wejdzie na łóżko to On też nie.
Radość w domu na całego a jutro pierwszy spacer w lesie. Mini jeszcze nie była ponoć nigdy w lesie :shock: |
|
|
|
 |
marta_zbyszek [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 15 Sie, 2008 20:05
|
|
|
| na dziś ostatnie zdjęcia z próby uśpienia dziecka oczywiście w towarzystwie :grin: |
|
|
|
 |
Mirka [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 15 Sie, 2008 20:31
|
|
|
Marta jestem normalnie szczęśliwa że Miniusia nareszcie ma normalny ,prawdziwy dom
tak sie cieszę :lol: :lol: :lol:
pozdrowienia dla Was wszystkich :grin: :grin: :grin: |
|
|
|
 |
gocha [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 15 Sie, 2008 21:26
|
|
|
| Fajnie, że Mini trafiła wreszcie do stałego, normalnego domku. |
|
|
|
 |
|
Wysłany: Sob 16 Sie, 2008 09:36
|
|
|
Martuśka...jak Mini po pierwszej nocce?
Przyznaj się, gdzie spałaś..w łóżku czy obok? |
|
|
|
 |
Mirka [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 16 Sie, 2008 10:39
|
|
|
przepraszam że wtrace swoje trzy grosze,ale zobacz Marta taka Mini była mini....na fotce ze swoim braciszkiem z tego samego miotu....dlatego i nie tylko jest taka wyjątkowa
:lol: :lol: :lol: |
|
|
|
 |
|
Wysłany: Sob 16 Sie, 2008 10:46
|
|
|
| a to nie przypadkiem Mini i Pyza? |
|
|
|
 |
marta_zbyszek [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 16 Sie, 2008 10:58
|
|
|
spałam w łóżku - udało mi się poprzesuwać balerony i wryć się do ich legowiska. Najpierw Bolek spał na Zbyszku a Mini na mnie a potem zamiana Mini na Zbyszku a Bolo na mnie. A około 3 w nocy jeszcze Jagoda i Morderca wtrynili się do łóżka. Ale pomieściliśmy się co prawda boli mnie trochę kark a Zbyszka biodro ale jak na pierwszą noc nie było tak źle.
Mini nadal jest bardzo malutka to połowa Bolka :shock: a Bolo przecież też nie należy do wielkich bassetów. |
|
|
|
 |
|
|