Nasze Bassety Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Asia i Basia
Nie 26 Wrz, 2010 19:17
KONKURS - LOGO FORUM

Wybieram logo
logo nr 2
60%
 60%  [ 9 ]
logo nr 6
40%
 40%  [ 6 ]
Głosowań: 15
Wszystkich Głosów: 15

Autor Wiadomość
Batus 

Wysłany: Pon 18 Sie, 2008 18:55   

Jeśli można to jako plastyk z zawodu zabiorę tu głos i opowiem się za logo z powywracanaymi literkami, to ze stroną ww ma słabą kompozycję literniczą, jeśli miała by zostać to proponowałabym ją trochę urozmaicić. A tak przy okazji to ja osobiście dodałabym małe napisy tuż pod logo ze stroną www, rozciągnięte na całej szerokości ramki ( jeśli już jest taka potrzeba)

madzialinka
[Usunięty]

Wysłany: Pon 18 Sie, 2008 20:24   

Batus napisał/a:
Jeśli można to jako plastyk z zawodu zabiorę tu głos i opowiem się za logo z powywracanaymi literkami, to ze stroną ww ma słabą kompozycję literniczą, jeśli miała by zostać to proponowałabym ją trochę urozmaicić.

Popieram! Wytłuszczone litery z jakąś oryginalną czcionką prezentowałyby się lepiej w adresie... Jeśli nie, to obecne logo też mi się podoba.

Grzegorz
[Usunięty]

Wysłany: Wto 19 Sie, 2008 05:29   

Mi tez sie to powywracane podoba , takie jak my .......

gocha
[Usunięty]

Wysłany: Czw 21 Sie, 2008 15:21   

Też jestem za tym, żeby zostało takie jak w pierwotnej wersji (poprzewracane)

ewan
[Usunięty]

Wysłany: Pią 07 Lis, 2008 10:22   

Witam,
jako że nie będzie mnie przez dłuższy czas na forum chciałam prosić o nie przetwarzanie i powielanie logo bez mojej wiedzy i zgody, za co z góry dziękuję.

Jeżeli wystąpi taka potrzeba (chociaż nie wiem jaka) to część z Was posiada do mnie telefon i może się skontaktować.

pozdrawiam
Ewa

Krzysiek 
Admin

Wysłany: Pią 07 Lis, 2008 11:52   

ewan napisał/a:
...nie przetwarzanie i powielanie logo bez mojej wiedzy i zgody...

:shock: :shock: :shock:
A ja myślałem że to "dobro" forumowiczów... - moje logo było ogólnodostępne.
Pozdrawiam
K.
P.S.
Nie ma takiej możliwości, aby zagwarantować, że ktoś - nawet niezarejestrowany na forum - nie skopiuje sobie loga i wykorzysta gdzie indziej.

Jaga
[Usunięty]

Wysłany: Pią 07 Lis, 2008 12:14   

ewan napisał/a:
Witam,
jako że nie będzie mnie przez dłuższy czas na forum chciałam prosić o nie przetwarzanie i powielanie logo bez mojej wiedzy i zgody, za co z góry dziękuję.

Jeżeli wystąpi taka potrzeba (chociaż nie wiem jaka) to część z Was posiada do mnie telefon i może się skontaktować.

pozdrawiam
Ewa

To ja od razu zapytam- bo będę uaktualniać naszą stronke hodowli - czy mogę wykorzystać Twoje logo jako link do forum?

ewan
[Usunięty]

Wysłany: Pią 07 Lis, 2008 12:19   

Jaga jasne
Krzysztofie to czy ktoś obcy wykorzysta logo to już moje zmartwienie

Krzysiek 
Admin

Wysłany: Pią 07 Lis, 2008 13:01   

ewan napisał/a:
...czy ktoś obcy wykorzysta logo to już moje zmartwienie

Czyli Twój poprzedni post dotyczy znanych Ci ludzi z forum - mają Cię prosić o zgodę, a obcy mogą robić co chcą - bo przecież ich nie namierzysz.
Nie ingeruję, a przynajmniej staram się - w sprawy merytoryczne forum, ale skoro "oddałem" w pewnym sensie moje forum użytkownikom i ciągle powtarzam że to Wasze forum to wypadałoby aby z Waszej strony reakcja była podobna - czyli to co dajecie na forum jest wspólną własnością. Jeśli jednak pozostawiasz sobie wszelkie prawa do logo to nie wiem czy nie należałoby go zmienić na takie którego autor nie będzie zastrzegał jego używania, kopiowania, powielania do celów bassecich.
Decyzję pozostawiam użytkownikom.
Pozdrawiam
K.

marta_zbyszek
[Usunięty]

Wysłany: Pią 07 Lis, 2008 14:21   

Zgadzam się z P. Krzyśkiem. Nie odnośnie z ciągnięcia Logo bo Ono bardzo mi się podoba, lecz ja podkreślam jest to moje zdanie uważam że inni użytkownicy forum tworząc np. linki na swoich stronach hodowlanych, czy stronach pupilów powinni móc korzystać z Logo, bez takich ograniczeń. Jako autorka możesz zamieścić swój podpis pod logo i np. zażądać aby każdy kto kopiuje i używa Logo forum na kubkach, koszulkach, stronie internetowej jako link itd. umieszczał Logo z twoim podpisem jako autorki. P. Krzysiek ma rację pisząc że każdy odwiedzający może skopiować logo i używać i nie ma ani On ani Ty nad tym kontroli.

Miła od Gucia 
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Pią 07 Lis, 2008 20:10   

No więc ja też w tej sprawie. Chcę wystosować parę pism, między innymi do schroniska w Gorzowie Wlkp. u siebie.
Chciałabym to przygotować ładnie i użyć logo, zrobić sobie papier firmowy forum. Wypadałoby umieścić logo - i teraz pytane - czy mogę ?

Batus 

Wysłany: Pią 22 Maj, 2009 16:56   

Hubert, co z naszym logo? Sunia jest piękna, ale jakoś trzeba by ją wkomponować w tło jeśli ma zostać, można by to jakoś zmienić ? Wiem, upierdliwa jestem, ale jakoś mnie razi, że ona się tak odcina no...

Hubertus 

Wysłany: Pią 22 Maj, 2009 17:38   

Jeśli Krzysiek mi podeśle oryginał fotki to postaram się zmienić banerek.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach