Nowe forum bazuje na skrypcie PHPBB3 i tym samym oferuje now� jako��.
Zapraszamy wi�c do odwiedzenia forum i rejestracji (waşne, je�li
chcesz zarezerowa� sobie poprzedni� nazw� uşytkownika)
Nowe forum bazuje na skrypcie PHPBB3 i tym samym oferuje now� jako��.
Zapraszamy wi�c do odwiedzenia forum i rejestracji (waşne, je�li
chcesz zarezerowa� sobie poprzedni� nazw� uşytkownika)
Ja dostałam taka sama pocztę, ale ja kliknęłam i otworzyło mi sie jakieś forum, z postami z 2005 roku. Ale tematy jakieś nieuporządkowane, wyglad obcy, prawdę mówiąc nie wiem o co kaman.
Wysłany: Pon 15 Wrz, 2008 22:00
To wygląda na nasze pierwsze forum - przeniesione do poziomu współczesnego ( wygląd )
Nie mam pojęcia "kto, co i jak" - są tam nasze posty sprzed obecnego forum - a więc takie archiwum
Niestety ja nie mogę się tam zalogować, a Wy? Spróbujcie wpisać tamte loginy i hasła - ciekawe czy się zalogujecie.
Powstaje teraz pytanie - co z tym zrobić? Kazać usunąć, czy zostawić dla potomności?
Ja nie mam teraz nad tym żadnej władzy administracyjnej, ale mogę "zaatakować" admina serwera nethit.pl
Co proponujecie?
Pozdrawiam.
K.
marta_zbyszek [Usunięty]
Wysłany: Pon 15 Wrz, 2008 22:22
to forum chodzi i widzę że Mirka zarejestrowała się na nim.
Mirka [Usunięty]
Wysłany: Wto 16 Wrz, 2008 08:20
Krzysiek ja sie tam zarejestrowałam od poczatku bo stare hasło i login nie działał,musze stwierdzic ze czytałam te posty z sentymentem bo to sa rzeczywiście dyskusje z naszego pierwszego forum........ :shock:
Wysłany: Wto 16 Wrz, 2008 10:03
Mirka napisał/a:
...czytałam te posty z sentymentem bo to sa rzeczywiście dyskusje z naszego pierwszego forum........ :shock:
I na tym proponuję zaprzestać - czyli nie pisać nic nowego, a najlepiej czytać jako gość. Nie wiadomo kto tym zarządza i w jakim celu zostało to forum odbudowane
Pozdrawiam
K.
P.S.
Skoro się trzeba od nowa rejestrować to nie jest to normalne zjawisko
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum