Pomogła: 11 razy Dołączyła: 03 Mar 2005 Posty: 21614 Skąd: Gorzów
Wysłany: Pon 06 Cze, 2005 18:08 PROGRAM ZLOTU BASSETÓW
PROGRAM ZLOTU BASSETÓW
9 – 10 lipca 2005 Śleśin
8 lipca – piątek
* Przyjazd komitetu organizacyjnego do Ślesina
* Prace przygotowawcze na przyjazd sobotni uczestników Zlotu
9 lipca – sobota
* Przyjazd uczestników zlotu – można od rana zjeżdżać do ośrodka;
* W Sekretariacie Zlotu na powitanie każdy z uczestników otrzyma identyfikator z logo Zlotu i swoim imieniem, natomiast bassety otrzymają kolorowe chusty – również z logo, a także identyfikatorki, co by nam się nie pomyliły (choć one prawie wszystkie jednakie);
* Zakwaterowanie i zapoznanie się uczestników, a przede wszystkim naszych bohaterów Zlotu;
* 14.oo przerwa na obiad we własnym zakresie (stołówka ośrodka do dyspozycji)
* Około godz. 16 przewidziane są konkursy dla bassetów, dzieci i pozostałych uczestników;
* Godz. 19 – 20 UROCZYSTA KOLACJA, a w tym: pieczone prosiaki serwowane w całości, grilowany filet z kurczaka, kaszanka z grila, bigos, kiełbaska pieczona w ognisku, pieczywo, dodatki;
* Kolacja jest przewidziana do rana, pieski jak się zmęczą mogą skorzystać z domów i pokoi;
* Przypominam o napojach rozrywkowych, które zabieramy ze sobą na Zlot, każdy według własnego gustu;
* W trakcie biesiady będzie odśpiewany hymn basseci – koniecznie należy się nauczyć słów na pamięć;
* Należy zabrać ze sobą przeciwodśliniacze, aby się ochronić przed naszymi baleronkami, ha, ha.
10 lipca – niedziela
* Poranne wstawanie ?????;
* Poranna kawa, śniadanie – we własnym zakresie, stołówka do dyspozycji;
* I przygotowania do:
* PRZEMARSZU BASSETÓW PRZEZ ŚLESIN godz. 12oo;
* 11.45 zbiórka wszystkich uczestników, i wyruszamy na podbój Ślesina;
* A po przemarszu:
* czas na obiad
* Wspólne spotkanie, aby przed rozstaniem powspominać, dokonać analizy organizacji Zlotu, wyciągnąć wnioski, co ulepszyć, co poprawić, a co było super;
* Aukcja obrazów Sławka. Aukcję poprowadzi Włodek od Luny. A zebrane pieniądze zostaną przeznaczone na schronisko (jakie do ustalenia, ja tam optuję za Gorzowem Wlkp.)
* Podjęcie decyzji o następnym Zlocie za rok i ewentualne powołanie Komitetu Organizacyjnego na II OGÓLNOPOSKI ZLOT BASSETÓW ‘2006;
* Dalej nie będę pisać, bo pod wieczór nastąpi rozstanie – konieczne będzie odśpiewanie HYMNU BASSECIEGO. Zaznaczam, żadnych łez, rozstanie ma być wesołe, hm, hm, hm, może się uda.
- Na miejscu jest stołówka i można indywidualnie skorzystać z posiłków.
- Przypominam nam wszystkim o książeczkach zdrowia psiaczków, o woreczkach, abyśmy mogli po naszych pupilach sprzątać.
- Dla przypomnienia podaje nazwę ośrodka: Centrum Szkoleniowo-Rekreacyjne, Ośrodek DELFIN, Półwiosek Stary koło Ślesina, 15 km od Konina w pobliżu trasy E-25 kierunek Bydgoszcz i 20 km od autostrady A2 Konin – Poznań.
Jeśli ktoś ma jakiekolwiek pytania, bardzo proszę, jesteśmy do dyspozycji.
jak ja wam zazdroszczę. Program jest super, niestety nie bedziemy mogli uczestniczyc razem z wami w tak super zabawie.
Ale moze w niedziele przyjedziemy.....
a jeżeli nam się nie uda to moze w przyszłym roku ....................
gratuluje organizatorom pomysłów i tak rewelacyjnej organizacji
brawo :lol:
Paweł [Usunięty]
Wysłany: Pią 10 Cze, 2005 19:28
Program bardzo mi się podoba.
Zastanawiam się tylko czy ktoś zna już na pamięć hymn basseci?
Bo mi do łba nie chce wejść :wink:
Arleta [Usunięty]
Wysłany: Pią 10 Cze, 2005 20:35
Aż wstyd sie przyznac- tak jestem zajęta org. konkursów i nagród że calkiem zapomniałam o hymnie
Zaraz drukuje i do nauki :lol:
Wlodzimierz W [Usunięty]
Wysłany: Pią 10 Cze, 2005 21:57
Bogusiu tak sobie myśle,że może tak profilaktycznie,bo przecież wszyscy miłośnicy bassetów i bywalcy forum znają na pamięć hymn bassetów
organizatorzy zabespieczyli by dla każdego odbitkę ksero z treścią piosenki(może jacyś goście chcieli by skorzystać ze ściągi :lol: ) :wink:
Pozdrawiam Włodek
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 03 Mar 2005 Posty: 21614 Skąd: Gorzów
Wysłany: Wto 14 Cze, 2005 21:04
Oczywiście przywiąze odbitki ksero, żaden kłopot.
Ale mam następny, Łukasz nagrał mi melodię tyle ile jest zwrotek. I ma to e-mailu. Szukam kogoś, komu mogłabym wysłac aby to przegrać, do melodii bedzie nam sie lepiej śpiewało. Nie wiem, na kasetę czy płyte, sprzęt tam się napewno znajdzie.
Nie wiem jak inni ale ja już nie mogę doczekać się tego zlotu
I nawet mogę śpiewać tylko czy inni to wytrzymają :lol:
45 bassetów w jednym miejscu,tego nawet telewizja nie pokazuje a ja będę to widzial na własne oczy-HURA
Pzdrawiam Włodek :thx
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum