Zamknięty przez: Hubertus Sro 28 Sty, 2009 16:56 |
gdzie się podział statut SBB |
| Autor |
Wiadomość |
marta_zbyszek [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 26 Sty, 2009 13:40
|
|
|
| przepraszam dwa razy, wkleiłam tekst. |
|
|
|
 |
marta_zbyszek [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 26 Sty, 2009 14:14
|
|
|
| Jaga napisał/a: |
Nie odbieram zasług Magdzie, ale może wobec tego ona sama się wypowie na ten temat :twisted: |
Jaga, przecież wiesz że Magda nie będzie wchodzić na forum i pisać na nim. Rozmawiałyśmy na ten temat i wiesz czemu podjęła taką decyzję.
Ja pytam w swoim imieniu a nie w Magdy o SBB. |
|
|
|
 |
Jaga [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 26 Sty, 2009 14:35
|
|
|
| Owszem, natomiast jeśli mówisz, że Magda jest autorką statutu to idąc tym tokiem myślenia do niej powinna należeć decyzja co dalej z tym statutem zrobić i czy umożliwić komuś innemu skorzystanie z niego. Ale tak jak mówię - dla mnie dyskusja jest bezprzedmiotowa skoro narazie nie ma chętnych do skorzystania z tego statutu. Bicie piany. |
|
|
|
 |
Hubertus
Pomógł: 1 raz Dołączył: 30 Mar 2005 Posty: 1066 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Pon 26 Sty, 2009 16:30
|
|
|
Proszę was wszystkich o niedopuszczanie do głosu niepotrzebnych emocji.
Temat chwilowo zamykam zanim niepotrzebnie się pokłócicie. :neutral:
Obiecuję odblokować go ponownie dziś wieczorem kiedy będę miał czas, żeby Wam udzielić wyczerpującej odpowiedzi.
pozdrawiam |
|
|
|
 |
Hubertus
|
Wysłany: Pon 26 Sty, 2009 22:52
|
|
|
| marta_zbyszek napisał/a: | | Statut został dopracowany nie tylko w zarysie ale i w szczegółach przez Magdę i nie odbierajmy jej tej zasługi. |
Otrzymałem dziś mail od Magdy z prośbą o usunięcie opracowanego przez nią statutu z forum.
a patrząc na tą prośbę przez pryzmat tego co napisałaś...
| marta_zbyszek napisał/a: | | Jej głos i zdanie na temat wykorzystywania statutu, organizacji jaką poukładała i hierarchii jest tu decydujący i najważniejszy. |
... nie widzę sensu dalszej dyskusji. |
|
|
|
 |
marta_zbyszek [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 26 Sty, 2009 23:01
|
|
|
| ... ja również |
|
|
|
 |
Hubertus
|
Wysłany: Pon 26 Sty, 2009 23:08
|
|
|
na koniec tylko napiszę, że nic z rzeczy istotnych z dorobku SBB nie zginie.
Przez jakiś czas dział pozostanie ukryty. Jak wróci Krzysiek to razem postaramy się podjąć jakieś satysfakcjonujące większość decyzje.
cierpliwości
pozdrawiam |
|
|
|
 |
lotta
bezbassecia
|
Wysłany: Wto 27 Sty, 2009 00:21
|
|
|
| (a ja tak małymi literkami chciałabym spytać: Co się właściwie stało z Magdą i dlaczego nie pisze? Nie spodziewam się szczegółowej odpowiedzi, ale chociaż tak ogólnie. O ile mogę wiedzieć, bo zdaję sobie sprawę, że to prywatna decyzja...) |
|
|
|
 |
marta_zbyszek [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 28 Sty, 2009 16:34
|
|
|
Hubercie, sam przytaczasz przykład statutu w temacie logo, a moją wypowiedź prostującą że statut nie był pisany dla forum lecz dla SBB usuwasz do śmietnika. Jest tu pewna niespójność. Poniżej zamieszczam Twoje cytaty z tematu o Logo:
| Hubertus napisał/a: | (..)
Analogicznie w sytuacji dobrowolnej publikacji materiałów na forum nie możemy zakazać nikomu z nich korzystania - czy to będzie logo zaprojektowane specjalnie na potrzeby forum, czy też tworzenie statutu stowarzyszenia.
. |
| Hubertus napisał/a: |
(...) - typu logo zrobione dla forum, statut napisany dla forum, wierszyk, artykuł napisany specjalnie dla forum.
(...) |
|
|
|
|
 |
Hubertus
|
Wysłany: Sro 28 Sty, 2009 16:56
|
|
|
SBB też było utworzone na potrzeby tego forum.
Przesłałem ci już jedno ostrzeżenie na PW, ale jak widać to mało skuteczna metoda.
W ostatnim poście przyznałaś, że nie ma widzisz sensu dalszej dyskusji, więc proszę bądź konsekwentna.
Twoje prywatne pobudki mnie nie interesują. Tak jak napisałem wcześniej Statut jest schowany tymczasowo i zostanie ujawniony na forum we właściwym czasie.
temat zamykam, bo jak widzę tobie brakuje samozaparcia. |
|
|
|
 |
|
|