|
szczekanie |
| Autor |
Wiadomość |
Lutex

|
Wysłany: Nie 01 Mar, 2009 19:31
|
|
|
a ogladacie na tvn style "ja albo moj pies"? tam jest taka treserka, ktora cuda robi z niegrzecznymi psiakami. szczekajace psiaki po pol godzinnej nauce przestaja szczekac no przynajmniej na potrzeby programu pozniej pewnie rodzina musi z nimi cwiczyc z kilka tygodni cwiczyc.
ale program mozna poogladac zeby pozniej troche z parowka potrenowac
fakt, ze jeszcze nie widzialam zeby bassety trenowala, ale moze kiedys jej sie trafia i zobaczymy jak sobie z nimi poradzi :razz: |
_________________ Dana i długouchy futrzak Lu (za TM) oraz równie długouchy Frugo |
|
|
|
 |
Batus

|
Wysłany: Pon 02 Mar, 2009 09:56
|
|
|
| nie nie, Zojka, źle mnie zrozumiałas-on szczeka równo kilka godzin pod naszą nieobecność, ale to wystarczy żebym już wkurzona wchodziła do domu - zwłaszcza że to dotyczy nocy...muszę kończyć yo |
_________________ Luiza
 |
|
|
|
 |
zojka

Pomogła: 3 razy Dołączyła: 07 Lip 2008 Posty: 3761 Skąd: Mazury
|
Wysłany: Pon 02 Mar, 2009 11:26
|
|
|
Wspólczuję :cry: i Tobie i Batusowi i sąsiadom ....
Po zachowaniu Tosi wyobrażam sobie, ze mogłaby ujadać przez kilka godzin .... Zamykam drzwi do pokojów i nie widzi nic z okien, ale jak ma do nich dostęp, to czasem tak wygląda jakby się zacinała w tym szczekaniu. Jak zdarta płyta.
Ciekawe co to bądzie, jak juz się ogrodzę i będą mogły spędzać czas na własnym podwórku.... |
|
|
|
 |
madzialinka [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 02 Mar, 2009 11:33
|
|
|
| zojka napisał/a: |
Ciekawe co to bądzie, jak juz się ogrodzę i będą mogły spędzać czas na własnym podwórku.... |
Będziesz miała prawdziwe koncerty. Enigma jest niezmordowana w szczekaniu. Zobaczy coś przez krzaczory na sąsiedniej ulicy i szczeka dopóki nie zawołam jej do domu. Może tak godzinami...Przez to darcie pyska ostatnio złapała anginę :-/ |
|
|
|
 |
zojka

Pomogła: 3 razy Dołączyła: 07 Lip 2008 Posty: 3761 Skąd: Mazury
|
Wysłany: Pon 02 Mar, 2009 14:23
|
|
|
| madzialinka napisał/a: | | zojka napisał/a: |
Będziesz miała prawdziwe koncerty. Enigma jest niezmordowana w szczekaniu. Zobaczy coś przez krzaczory na sąsiedniej ulicy i szczeka dopóki nie zawołam jej do domu. Może tak godzinami...Przez to darcie pyska ostatnio złapała anginę :-/ |
Tego się niestety spodziewam nie miej jednak, już nie mogę się doczekać powstania płotu. Jak to mówi szanowny dwunożny: No cóż kochanie, o rok za wcześnie się zdecydowałaś :~
Dlatego latam pokorna codziennie po polach i nie odzywam się zbyt głośno, bo fakty mówią za siebie :grin: |
|
|
|
 |
Batus

|
Wysłany: Sro 29 Kwi, 2009 10:06
|
|
|
I tu coś dodam od siebie - muszę pochwalić nasze psisko, bo ostatnio jest grzeczny jak aniołek. Nie szczeka, grzecznie zostaje w domku sam, nie sika, reaguje na komendy " stój" i nawet daje się zapiąć na smycz w połowie drogi do innego psa lub kąpieli w bajorku Także ku pokrzepieniu - nawet niegrzeczny basset może się zmienić na lepsze tfu tfu odpukać |
_________________ Luiza
 |
|
|
|
 |
|
|