Wysłany: Nie 09 Lis, 2008 22:29
Tylko ja to mogę zrobić na specjalne życzenia użytkownika i najlepiej dobrze uzasadnione - może na maila lub PW - nie musi być to temat na forum :wink:
Pozdrawiam
Krzysiek
Przegladalam liste uzytkownikow i zauwazylam, ze niektorzy sa podwojnie, pewno przez nieudane proby logowania. Jest tez duzo uzytkownikow "czysto" komercyjnych. CZy cos bedzie w tej kwestii robione? Chcialam wyslac zaproszenia do tych , ktorzy jeszcze nie przywitali sie z nami w Powitaniach.
_________________ Baśka polykacz jablek i klockow Lego
Hubertus Pomógł: 1 raz Dołączył: 30 Mar 2005 Posty: 1066 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią 17 Kwi, 2009 23:19
czysto komercyjnych staram się usuwać na bieżąco
nieaktywnych usuwam raz na jakieś 3 miesiące
co do powitań, to nie ma takiego obowiązku, żeby tam się przedstawiać
Pewnie , ze nie ma obowiazku sie przywitac. Nie o to mi chodzi, zeby zmuszac, tylko zeby zaprosic do czynnego udzialu w zyciu forum. Jeden z uzytkownikow zwrocil uwage , ze mamy kilkunastu "martwych" forumowiczow, ale masz racje, nie ma co na sile nikogo do tablicy wywolywac.
_________________ Baśka polykacz jablek i klockow Lego
Hubertus Pomógł: 1 raz Dołączył: 30 Mar 2005 Posty: 1066 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 20 Kwi, 2009 14:33
wstępnie usuniętych użytkowników: 25
abbadon , ales , Andrzej les , anna , bazyliano , ewagabriela , Ewelina , Hot-Dog , jamnbernrhodbas , Jarek , JuNiOoR_ , Krajowy , krzysia.p , maagdzia , madziaino , marai , mjasinowicz , monia , OLA , pluszon , redkoto , slomka , soczy , troublemaker , zuzanka
Są to konta osób, które nigdy nie zalogowanych, z wyjątkiem użytkowników zarejestrowanych przez ostatnie 60 dni
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum