Balbina w ciąży |
Autor |
Wiadomość |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 25 Lip, 2005 02:48
|
|
|
JEST DZIEWCZYNKA - BICOLOR :lol:
I NA TYM KONIEC, BO BISIA ZACZĘŁA BYĆ W STOSUNKU DO LEKARZA BARDZO AGRESYWNA, NIE DAJE PODEJŚĆ DO SIEBIE, WIĘC PAN DOKTOR POJECHAŁ I .......... ZOSTAŁYŚMY SAME A SZCZENIAKI ZOSTAŁY W BRZUSZKU - CZY PRZEŻYJĄ NIE WIADOMO. JUTRO MAM PRZYJECHAĆ DO KLINIKI I W RAZIE CZEGO CIĘCIE.
|
|
|
|
 |
Miła od Gucia
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy Dołączyła: 03 Mar 2005 Posty: 21613 Skąd: Gorzów
|
Wysłany: Pon 25 Lip, 2005 07:13
|
|
|
Agatka, zasnęłam, nie doczekałam informacji, ale już jak widzisz rano sprawdzam, napisz co dalej. A jak ta trójeczka się czuje. Pozdrawiamy i życzymy powodzenia. Ależ taka sytuacja jest stresująca i nerwowa, wcale Ci się nie dziwię że się trzęsłaś. |
_________________ 694 409 059
nasze.bassety@onet.pl |
|
|
|
 |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 25 Lip, 2005 07:20
|
|
|
SŁONECZKO WYSZŁO A MY DALEJ RODZIMY, I NIESTETY GODZINĘ TEMU URODZIŁA SIĘ SUNIA, ALE MARTWA. BYŁA BARDZO DUŻA.
TO JESZCZE NIE KONIEC BO BISIA MA DALEJ PARCIA.
MUSIAŁAM ZOSTAWIĆ JĄ SAMĄ SOBIE, BO GDY TYLKO ZAGLĄDAM DO POKOJU ONA WARCZY I SIĘ WSTRZYMUJE. SZCZERZE MÓWIĄC MYŚLAŁAM, ŻE BĘDZIE BARDZO ZMĘCZONA I WTEDY DA SOBIE POMÓC, ALE NIESTETY JEJ KONDYCJA JEST TAKA SAMA JAK NA POCZĄTKU PORODU. MI NIE DAJE SIĘ ZBLIŻYĆ A MALUSZKI OTACZA WYJĄTKOWĄ TROSKĄ. DOMINIKA PADŁA A JA CZEKAM NA KOŃCÓWKĘ I CHYBA DŁUGO SOBIE JESZCZE POCZEKAM... |
|
|
|
 |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 25 Lip, 2005 07:38
|
|
|
ALE NUMER :shock:
NAPISAŁAM POSTA I WESZŁAM DO POKOJU - A TU BISIA NAGLE SIĘ NAPIEŁA I ZA JEDNYM PARCIEM WYSZŁY DWA JEDEN CZARNY I NATYCHMIAST ZA NIM BICOLOR :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
BIŚKA ODGRYZŁA PĘPOWINKI, WYLIZAŁA MALUCHY A ONE PODPEŁZŁY DO CYCOCHÓW :lol:
JEST JUŻ 6 MALUSZKÓW :lol:
TYCH OSTATNICH PŁCI NIE ZNAM, ZOBACZĘ PÓŹNIEJ.
CZEKAM DALEJ, NA RAZIE PARĆ NIE MA - ZOBACZYMY CO CZAS PRZYNIESIE :wink: |
|
|
|
 |
Arleta [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 25 Lip, 2005 08:23
|
|
|
Kurcze to jak realcja na żywo super!! czekamy dalej na wyniki |
|
|
|
 |
Bacha

|
Wysłany: Pon 25 Lip, 2005 08:24
|
|
|
Agatko, trzymamy kciuki i czekamy na wieści. Odpocznij trochę bo przypłacisz zdrowiem ten poród!!!! |
|
|
|
 |
Dorota

|
Wysłany: Pon 25 Lip, 2005 08:32
|
|
|
Trzymam kciuki ! Czekamy na dalsze wiesci! Pozdrowionka i buziaczki:* |
_________________ Hectorek złodziej ciasta drozdzowego i naleśników |
|
|
|
 |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 25 Lip, 2005 08:32
|
|
|
Dzięki Bacha, ale ja jeszcze aż tak nie jestem zmęczona, poza tym banda jedenastu właśnie otworzyła oczy i czeka na michę :lol: :lol: :lol: |
|
|
|
 |
Mirka [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 25 Lip, 2005 09:11
|
|
|
Agatko,otocz wielka troskiliwoscia Bisię,ucałuj szczeniaczki.trzymamy kciuki,żeby sie tylko wszystko dobrze skończyło ,czekamy na same pomyślne wieści. |
|
|
|
 |
Kasia :)

Pomogła: 2 razy Dołączyła: 06 Kwi 2005 Posty: 966 Skąd: Wa-wa
|
Wysłany: Pon 25 Lip, 2005 09:12
|
|
|
A JA JE SŁYSZAŁAM !!! Przed chwilą zadzwoniłam do Agaty pogratulować maluchów a tam w tle piski i inne dźwięki :lol:
straszne z nich piszczaki :lol:
Gratulacje dla Balbinki i jej sześciorga kolorowych dzieciaków!
Tylko tego maleństwa któremu sie nie udało żal :cry: ja miałam to samo.
Pozdrowionka!
Oczywiście niedługo wpadne obejrzeć nowych mieszkańców Polany i znowu potarmosić sie z rozbrykaną jedenastką na "C"!
a propos!
Czy ja dobrze kojarze i nowe maluchy są na "D" ??? |
|
|
|
 |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 25 Lip, 2005 09:40
|
|
|
Tak Kasia :lol: maluchy na D :lol:
Zaplanowane są imiona dwa - Dee Dee i Dexter, co dalej jeszcze nie wiemy...
CHYBA TO JUŻ KONIEC :!:
BALBINA WSTAŁA, WYLIZAŁA MALUCHY, SIEBIE I PODŁOGĘ A TERAZ USNĘŁA. ŚPI A MALUCHY PRZY CYCOCHACH.
BISIA JEST JUŻ BARDZO SPOKOJNA. ZACHOWANIE JEJ TAKIE JAKBY KONIEC :!:
JEŚLI WYJDZIE TYLKO NA MAŁE SIUSIU TO ZABIERAM JĄ DO PANA DOKTORA, KTÓRY SPRAWDZI, CZY W BRZUSZKU NIC NIE ZOSTAŁO.
I TEGO NAJBARDZIEJ SIĘ BOJĘ, BO WSZYSTKIE SZCZENIĘTA RODZIŁY SIĘ BEZ ŁOŻYSK. WODY PŁODOWE BYŁY TAK ZIELONE, ŻE CAŁA WYKŁADZINA ZMIENIŁA KOLOR...
CO PRAWDA NA SIUSIU, ZNAJĄC BALBINĘ, MOŻE WYJŚĆ DOPIERO JUTRO :? |
|
|
|
 |
Arleta [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 25 Lip, 2005 14:52
|
|
|
MOJE GRATULACJE AGATKO masz chyba najliczniejsza hodowle teraz bo o ile dobrze policzyłam to obecnie zamieszkuje u Ciebie 21 basseteó. Ale frajda . Pozdrawiam - ukochaj maluszki od leszczyniaków |
|
|
|
 |
atka__ [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 25 Lip, 2005 18:23
|
|
|
Pięknie ,pięknie, pieknie ...ja to musze zawsze coś przegapić :cry: !!! faktycznie to było jak relacja na żywo . Gratuluję i życzę duzo sił!!!!!! z pewnoscią bedzie jej potrzeba. Jmie Dee Dee to super imie ,bo Dee Dee to moja ulubiona postać z bajek ...myśle ze otrzyma to imię bystra :wink: dziewczyneczka (jak dobrze zrozumiałam to jest tylko jedna suczka ), a imię Dexter to pewnie jakiemuś mędrusiowi nadasz hehehehe byle by Ci Polany na Laboratorium nie przerobił hehehehehe Pozdrowionka ..i wszystkiego dobrego ......zdjecia czekamy na zdjęcia :!: :thx |
|
|
|
 |
antek [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 25 Lip, 2005 19:00
|
|
|
to ja też pozwolę sobie o podanie kilku imion...De Niro,Dumbo,Duduś,Doro,Denis rozrabiaka,Dylan,Dodi ,Doro dla suczek Dolores (ale musi to być śliczna czarnulka)Delfina,Delicja,Dolly,Duffy,Donna,Drama,Debbie,Donatella,Doda,Damulka,Djuna |
|
|
|
 |
Krysia i Donat

|
Wysłany: Pon 25 Lip, 2005 19:45
|
|
|
Ha ha ha Kasiu :!:
Ty je słyszałaś, a my je widzieliśmy :thx
Właśnie wróciliśmy od Agaty, faktycznie na Polanie aż roi się od bassetów
(to już 22 sztuki, że o trzech kotach, Toli i kózce Zuzi nie wspomnę)
Maluszki prześliczne trzy bicolorowe - rudziutko białe i trzy tricolorowe-umaszczenie Balbiny. Jak je oglądaliśmy (oczywiście tylko jednym okiem, żeby mamusi nie stresować) to zaraza tak burczała jak by nas chciała żywcem zjeść :twisted: |
_________________ Bassety to choroba na którą cierpimy od 20 lat |
|
|
|
 |
|