|
zmienianie postow |
| Autor |
Wiadomość |
Lutex

|
Wysłany: Wto 16 Cze, 2009 20:32 zmienianie postow
|
|
|
dzisiaj zauwazylam, ze nie moge zmienic napisanego postu. czy nastapila jakas zmiana czy tylko ja tak mam? |
_________________ Dana i długouchy futrzak Lu (za TM) oraz równie długouchy Frugo |
|
|
|
 |
Batus

|
Wysłany: Wto 16 Cze, 2009 21:06
|
|
|
| Mam to samo, tylko funkcja "cytuj" |
_________________ Luiza
 |
|
|
|
 |
Dorti [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 16 Cze, 2009 21:22
|
|
|
| no nie ma "edytuj" |
|
|
|
 |
Asia i Basia
Figa & Co.

Pomogła: 9 razy Dołączyła: 17 Kwi 2007 Posty: 5612 Skąd: Hamburg/Torun
|
Wysłany: Sro 17 Cze, 2009 06:22
|
|
|
| Tak jest tylko w niektorych dzialach. |
_________________ Baśka polykacz jablek i klockow Lego |
|
|
|
 |
Jaga [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 17 Cze, 2009 07:09
|
|
|
| Batus napisał/a: | | Mam to samo, tylko funkcja "cytuj" |
Ja nawet tego nie mam tzn mam przy postach innych użytkowników, przy swoich nie mam nic :~ |
|
|
|
 |
besta

Pomogła: 2 razy Dołączyła: 29 Cze 2008 Posty: 3051 Skąd: 3City
|
Wysłany: Sro 17 Cze, 2009 08:45
|
|
|
| Ja też przy "cudzych"postach mam cytuj a przy moich nic :~ |
|
|
|
 |
Hubertus
Pomógł: 1 raz Dołączył: 30 Mar 2005 Posty: 1066 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Sro 17 Cze, 2009 09:25
|
|
|
żeby nie było takich sytuacji, że posty są poprawiane lub kasowane - tak jak to miało miejsce ostatni w jednym z tematów zablokowałem ta funkcję.
jedynie moderatorzy mogą poprawiać posty (swoje i cudze), więc w razie konieczności do nich trzeba się zwracać z prośbą o poprawienie.
przed publikacja postu zawsze warto wcisnąć "podgląd" i jeszcze raz dokładnie przeczytać post czy wygląda ok i czy nie ma błędów.
widzę, że jesteście czujni |
|
|
|
 |
Hubertus
Pomógł: 1 raz Dołączył: 30 Mar 2005 Posty: 1066 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Sro 17 Cze, 2009 09:28
|
|
|
tzn moderator może poprawiać posty tylko w dziale, w którym jest moderatorem.
a funkcję zablokowałem nie tylko z powodu tej wczorajszej sytuacji - to już się zdarzało wcześniej i myślę, że tak chyba będzie lepiej - szczególnie w tematach gdzie padają różne kontrowersyjne wypowiedzi - jak ktoś coś napisze, to potem przynajmniej nie będzie wątpliwości czy coś znikło czy też uległo zmianie |
|
|
|
 |
Jaga [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 17 Cze, 2009 09:33
|
|
|
Z jednej strony dobrze, w sytuacjach o których piszesz w swoim drugim poście.
Z drugiej strony, nie wiem czy to nie jest trochę wylewanie dziecka z kąpielą. Teraz będziemy nabijać posty pod postami, skoro nie można nic dopisać. |
|
|
|
 |
Dorti [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 17 Cze, 2009 09:48
|
|
|
| Hubertus napisał/a: | tzn moderator może poprawiać posty tylko w dziale, w którym jest moderatorem.
a funkcję zablokowałem nie tylko z powodu tej wczorajszej sytuacji - to już się zdarzało wcześniej i myślę, że tak chyba będzie lepiej - szczególnie w tematach gdzie padają różne kontrowersyjne wypowiedzi - jak ktoś coś napisze, to potem przynajmniej nie będzie wątpliwości czy coś znikło czy też uległo zmianie |
no właśnie chyba moderator również nie moze poprawiać
przynajmniej dotyczy to mojej osoby
w dziale Wystawy chciałam dopisać do jednego z postów dokładną datę i nie mogę :cry: |
|
|
|
 |
Batus

|
Wysłany: Sro 17 Cze, 2009 10:31
|
|
|
Mi też się to niebardzo podoba, bo do tej pory ze swojego roztrzepania zdarzało mi się coś napisać a potem dopiero zauważam błędy i poprawiam, a teraz będę żyć w stresie No i zacznie się poprawianie w kolejnych postach... no ale jak tak musi być to trudno, pokręcę nosem i przywyknę. |
_________________ Luiza
 |
|
|
|
 |
Dorti [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 17 Cze, 2009 12:16
|
|
|
| Batus napisał/a: | Mi też się to niebardzo podoba, bo do tej pory ze swojego roztrzepania zdarzało mi się coś napisać a potem dopiero zauważam błędy i poprawiam, a teraz będę żyć w stresie No i zacznie się poprawianie w kolejnych postach... no ale jak tak musi być to trudno, pokręcę nosem i przywyknę. |
pokręcę nosem
i przywyknę
to jest dobre, podoba mi się  |
|
|
|
 |
besta

|
Wysłany: Sro 17 Cze, 2009 12:27
|
|
|
Dorti skąd bierzesz te superaśne emotki Ja też chcę buuuuuu....... |
|
|
|
 |
Dorti [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 17 Cze, 2009 12:39
|
|
|
| besta napisał/a: | Dorti skąd bierzesz te superaśne emotki Ja też chcę buuuuuu....... |
w internecie jest tego pełno
wrzuć w google hasło emotikony i tyle Ci wyskoczy, ze hej
już mi się znudziły te co są dostępne na forum  |
|
|
|
 |
besta

|
Wysłany: Sro 17 Cze, 2009 12:42
|
|
|
A bóg zapłać dobra kobieto :grin: Nie pomyślałam ,że to Google ,myślałam ,że to może moderatorzy mają jakiś rozszerzony program O ja głupia :!: |
|
|
|
 |
|
|