...ORIDERMYL - czy ktos z Was stosował ??? |
Autor |
Wiadomość |
tede
|
Wysłany: Pon 29 Cze, 2009 16:42 ...ORIDERMYL - czy ktos z Was stosował ???
|
|
|
Witam. Okazało się ,że nasz TE-DE ma zaplenie ucha . Przed chwilką wróciłam od weta i przepisał na tydzień w/w maść --- czy ktoś z Was stosował ją u swojego pupilka ??? Ile taka maść kosztuje , bo lekarz powiedział ,że rozliczymy się po zakończonym leczeniu ???
z góry dziękuję za odp. |
|
 |
Miła od Gucia
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy Dołączyła: 03 Mar 2005 Posty: 21613 Skąd: Gorzów
|
Wysłany: Pon 29 Cze, 2009 16:50
|
|
|
sprawdziłam w książeczce, Gustaw też miał je przepisane.
On miał wtedy ze dwa latka, więc to było dawno, ale krople bardzo pomogły Gustawowi. Co do ceny, to nie bardzo pamiętam, ale w granicach 35-40 zł tubka.
Najpierw czyściłam uszy, dokładnie osuszałam, a dopiero potem zakrapiałam według wskazówek wet.
Życzymy zdrowia.
Jak zakropisz, to bardzo delikatnie pomasuj uszy. |
_________________ 694 409 059
nasze.bassety@onet.pl |
|
|
|
 |
Mirka [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 29 Cze, 2009 17:46
|
|
|
tak my tez stosowaliśmy ten specyfik
kosztował ok.40zł |
|
|
|
 |
tede
|
Wysłany: Pon 29 Cze, 2009 21:02
|
|
|
bardzo dziękuję za odp. - troszkę się martwiłam ,bo w internecie wyczytałam ,że lek ten został wycofany z użytku ... |
|
 |
madzialinka [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 30 Cze, 2009 05:02
|
|
|
Moja weterynarz mówiła, że w tym roku wycofują bardzo dużo "ludzkich" leków stosowanych do leczenia zwiezrząt. Leki zmieniają nieco skład i nazwę - taka polityka firm farmaceutycznych... |
|
|
|
 |
Jaga [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 30 Cze, 2009 06:51
|
|
|
madzialinka napisał/a: | Moja weterynarz mówiła, że w tym roku wycofują bardzo dużo "ludzkich" leków stosowanych do leczenia zwiezrząt. Leki zmieniają nieco skład i nazwę |
i cenę niestety. Nie wiem dlaczego leki weterynaryjne są znacznie droższe od ludzkich odpowiedników. |
|
|
|
 |
|