Przesunięty przez: Miła od Gucia Sro 03 Mar, 2010 09:30 |
4 BASSETY - CHUDZINY DO ADOPCJI/ adoptowane |
| Autor |
Wiadomość |
joania [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 02 Mar, 2010 08:00
|
|
|
| Madzik zgadzam się z Tobą w 100%, Mirka po co ten jad ?. Oczywiście teraz będę maiła dogadane :wink: |
|
|
|
 |
Fanfan z rodziną [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 02 Mar, 2010 08:05
|
|
|
| Joania ma rację. Lucy - czy mogę dostać jakieś namiary na konto? Też wrzucę grosika..na leczenie, sterylki etc. Biedne psiaki. |
|
|
|
 |
Mirka [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 02 Mar, 2010 08:30
|
|
|
| joania napisał/a: | | Madzik zgadzam się z Tobą w 100%, Mirka po co ten jad ?. Oczywiście teraz będę maiła dogadane :wink: |
joania nie znasz sprawy nie komentuj |
|
|
|
 |
Mirka [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 02 Mar, 2010 08:34
|
|
|
prosze moderatora o zamknięcie tematu
dalsza dyskusja mija się z celem |
|
|
|
 |
lora

|
Wysłany: Wto 02 Mar, 2010 10:10
|
|
|
Ja mam pytanie:
Czy to są te 4 bassety, które mają ogłoszenie na Ale.gratka z ceną 2700,-
Jeśli ktoś może udzielić mi odpowiedzi, to bardzo proszę .To dla mnie bardzo, bardzo ważne. |
_________________ Kochaj basseta swego, jak siebie samego.
 |
|
|
|
 |
joania [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 02 Mar, 2010 10:20
|
|
|
|
| |
|
|
|
 |
joania [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 02 Mar, 2010 10:25
|
|
|
| te są z allegro ale ta sama cena była licytowana , może facet dał ogłoszenie na róznych portalach , on zdaje się jest z Gąsawy czy coś takiego. |
|
|
|
 |
gocha [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 02 Mar, 2010 10:40
|
|
|
| Tak to są te psy , które były wystawione do sprzedaży, więcej szczegółowych informacji na ich temat uzyskasz na forum bassety .pl osoby stamtąd się tymi psami zajmują. |
|
|
|
 |
lora

|
Wysłany: Wto 02 Mar, 2010 11:11
|
|
|
| Słuchajcie oni wystawiali tam też suczkę basseta. Mieli takie śliczne zdjęcie suni na tle błękitnego nieba. Uwierzcie mi, że w rzeczywistości ta sunia to był obraz nędzy i rozpaczy: małe, chude, pogryzione i śmierdzące. Z pyszczka śmierdziało jej jakąś przebrzydłą kwasotą, a szczeniaczki jak mają 7tyg. to raczej pachną. |
_________________ Kochaj basseta swego, jak siebie samego.
 |
|
|
|
 |
Madzik

|
Wysłany: Wto 02 Mar, 2010 14:54
|
|
|
| joania napisał/a: | | Madzik zgadzam się z Tobą w 100%, Mirka po co ten jad ?. Oczywiście teraz będę maiła dogadane :wink: |
Tym razem ja się zgadzam z Joanią i pewnie znów będę miała dogadane (zaczynam się przyzwyczajać bom młody forumowicz :wink: ). Też nie rozumiem po co tyle jadu skoro tu chodzi o pomoc, ale ok, wszystkiego rozumieć nie muszę. A sprawę znam tak samo jak Joania. |
|
|
|
 |
Asia i Basia
Figa & Co.

Pomogła: 9 razy Dołączyła: 17 Kwi 2007 Posty: 5612 Skąd: Hamburg/Torun
|
Wysłany: Wto 02 Mar, 2010 15:41
|
|
|
| Na stronie pierwszej tego tematu macie link na forum pilotujace tej "akcji". Jesli sprawe znacie i uwaznie czytalyscie to wiecie jak pomoc. |
_________________ Baśka polykacz jablek i klockow Lego |
|
|
|
 |
Grzegorz [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 03 Mar, 2010 07:01
|
|
|
Tak jak juz powiedziałem w innym temacie są tacy co są na róznych forach i jest im z tym dobrze ( nie mącą!). Nie możemy im zabronić takiego postepowania a także nie możemy im zabronic dysponowania ich pieniedzmi - chcą wpłacać na te 4 bassety niech wpłacają to ich sprawa- tak więc odsądzanie od czci i wiary chyba Fanfana, Joasiki czy też Madzik jest w tym momencie nie na miejscu!,Przypominam że to na Nas ,jako Forum ,się te Panie obraziły a jeśli te osoby prywatnie chcą to zrobić to ich juz prywatna sprawa! Nie ma tu takiej reguły " jak wejdziesz miedzy wrony to kracz jak i one " - każdy ma prawo do swojego zdania .
Idea Naszego Forum od jego zarania zawsze była jedna jesteśmy dla wszystkich miłośników bassetów ogólnodostepni ! Po zadymie pomiędzy forami ( gdy wyleciałem z Agaty forum ) to tamto forum zrobiło sie dla dla wybranych - my nie zatracilismy nic z Naszej istoty. Do nas kazdy może przyjśc , życ wśród Nas i odejść kiedy chce. Może więc niech każdy podejmie decyzje w swoim zakresie czy chce , gdzie chce itp.
Jesli jednak ktoś otwarcie na Naszym Forum złamie Regulamin - to zostaną w stosunku do Niego wyciągnięte surowe konsekwencje. Co zostało dokonane!
Ot po prostu róbmy swoje !
I kończąc tą bezproduktywna dyskusję - proszę jako drugi Moderatora o zamkniecie tematu ! |
|
|
|
 |
Madzik

|
Wysłany: Sro 03 Mar, 2010 08:37
|
|
|
| Dziękuję Grzegorzu. |
|