Nasze Bassety Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Asia i Basia
Nie 26 Wrz, 2010 13:26
Moj mała GAPCIA
Autor Wiadomość
joania
[Usunięty]

Wysłany: Nie 09 Paź, 2005 15:10   Moj mała GAPCIA

Gapa jest już , a może dopiero tydzień u nas , jeszcze czuje się troszeczkę zagubiona , rozgląda się na spacerach za młodymi ludżmi, ale jest bardzo posłuszna przybiega jak się ją zawoła , śpi oczywiście z nami w łóżku :roll: :wink:
Z moim Bobelkiem jakoś się dogadują 8) , podoba jej się nasza szczurka i kocha wszystkie koty na podwórku.
W czwartek byliśmy na zastrzyku i obcięciu paznokci.
Pani doktor była jakoś mało sprawna i miałam Gapę dosłownie wszystkimi czterema nogami na głowie, a Pani doktor zapytała czy to kot czy pies.
Teraz mój mąż ma tydzień wolnego, powoli Gapcia nabiera ochoty do zabawy zabawkami, wyczytałam w gazecie psowej że pieski adoptowane potrzebują trochę czasu aby zacząć się spowrotem bawić zabawkami , ale dzisiaj już biegała za piłką :P :thx .
Ale co się dziwić dziewczynie wciągu tak krótkiego okresu czasu zmieniła trzech właścicieli :cry:
Ale będzie dobrze uszy do góry
Przysłałam Krzysiowi MMS-em dwa zdjęcia Gapciowej może nie wyszły , postaram się nadrobić zaległości :roll: Gapcia całuje Agatę i rodzeństwo
Ostatnio zmieniony przez Asia i Basia Sro 22 Lut, 2012 13:48, w całości zmieniany 1 raz  

Agata
[Usunięty]

Wysłany: Nie 09 Paź, 2005 19:15   

Całusy dla Gapuli :D
Oj jak się sieszę, że ona jest z Wami :thx
Wiem, że już jest bezpieczna do końca życia :!:

Krzysiek 
Admin

Wysłany: Pon 10 Paź, 2005 00:31   

Joaniu fotki - fotki chcemy !!!
Róbcie zdjęcia i dawajcie na forum - zobaczymy jak się bidulka "przyjęła" i jak jej teraz się powodzi. A to że jest taka "ogłupiała" i smutna to moim zdaniem wpływ tego że przez krótki czas miała wokół siebie dużo innych bassetów i znów ich nie ma. Ale to przejdzie szybko - musicie tylko jej zastąpić bassecią rodzinę :)
Cieszę się że to właśnie Wy macie Gapę. Można by rzec że czekałaś na nią, a ona na Ciebie, bo kto by pomyślał że może dojść do takiej sytuacji?!
Pozdrawiam Was serdecznie. Uściskaj Gapcie, podrap po ucholach, nie zapomnij też o Bąbelku.
Krzysiek.

Ewa z Matyldą i Bobem 

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Pon 10 Paź, 2005 10:21   

Ja jak tylko dowiedziałam się od Agaty, gdzie Gapcia zamieszka wysłałam SMSa "marzenia się spełniają..." Tak musiało być! Ty czekałaś na nią, a ona na Ciebie. A teraz ja z utęsknieniem czekam na zdjęcia...

Aklimatyzacja? A może jej jest po prostu przykro, że po pobycie w takiej dużej zgrai bassetów została nagle jedyna długoucha? Pomyślcie koniecznie o następnym bassecie... :wink:

Mirka
[Usunięty]

Wysłany: Pon 10 Paź, 2005 12:51   

Joasiu,usciskaj od nas wszystkich Gapulkę :D :D po dwóch trzech tygodniach bedzie sie pewnie zachowywać jak mój Borys :D czyli tak jakby byla z wami od zawsze :D :D :D

Kasia :) 

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Pon 10 Paź, 2005 14:29   

Asiula! Strasznie się cieszę, że Wy sie cieszycie :lol:
Koniecznie wrzuć fotki albo niech chociaż Twój szanowny małżonek zrobi jakiś malutki rysuneczek :D

A jak układy Bąbel - Gapa? kochają się już, żyć bez siebie nie mogą? czy może jeszcze omijają się z daleka?

Pozdrowionka dla całej rodzinki! A jak małej smutno do wpadajcie w odwiedzinki do rodzinki. Agatka na pewno sie ucieszy :lol: (przepraszam Agatko że ja tak, ale Ty sie przecież zawsze i tak cieszysz jak jest duuużo gości :) )

K.

PS: Bąbel czy Bombel?

Agata
[Usunięty]

Wysłany: Pon 10 Paź, 2005 15:07   

Kasia :) napisał/a:
A jak małej smutno do wpadajcie w odwiedzinki do rodzinki. Agatka na pewno sie ucieszy :lol:

A kto by się nie ucieszył :D

joania
[Usunięty]

Wysłany: Wto 11 Paź, 2005 17:20   

Dzięki,dzięki za miłe słowa.
Gapcia ma porobione zdjęcia tylko musimy zreperować pocztę wysyłającą
Mireczko dzięki za słowa otuchy co do oswojenia się Gapciowej, boję się tylko co to będzie jak zostanie sama w domu , a jutro ma nastąpić ten straszny dzięń brr.
Kasiu dzięki za zaproszenie do Agaty.

Mirka
[Usunięty]

Wysłany: Czw 13 Paź, 2005 18:42   

Joasiu co tam u Gapulki :?: jak pierwszy samotny pobyt w mieszkaniu :?: nabroiła troszeczkę? a moze była grzeczna jak aniołek :?: napisz co słychać :) :) :) :)

Krzysiek 
Admin

Wysłany: Czw 13 Paź, 2005 22:49   

Dotarły do mnie dzisiaj fotki - więc zobaczcie jak sobie Gapcia radzi w nowym domku.
Krzysiek.

Niestety podpisów nie jestem w stanie zrobić- może właściciele mi podeślą to wkleję :)

Evika 
Evika

Wysłany: Pią 14 Paź, 2005 06:16   

witam ,super foteczki ,a te ostatnie z krowka swietne ,ciekawa jestem jak Gapcia na nia reaguje ?Pozdrowionka cieplutkie !! :D

Ewa z Matyldą i Bobem 

Wysłany: Pią 14 Paź, 2005 09:44   

Świetne fotki!
Zwłaszcza ostatnia :D

Widać, że dziewczyna czuje się u Was jak u siebie w domu :D

Agata
[Usunięty]

Wysłany: Pią 14 Paź, 2005 09:52   

I przytyła :!: :D :D :D

Aleksander

Wysłany: Pią 14 Paź, 2005 10:04   

Zdjęcia bomba. Gapa śliczna. tylko tak dalej!!!!!!!!!! :lol:

Magda i Rudolf 

Wysłany: Pią 14 Paź, 2005 10:16   

I jaka ona czysciutka i swiecaca, fotki super!!!

Odpowiedz do tematu