Nasze Bassety Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
będą dzieci ?
Autor Wiadomość
Agata
[Usunięty]

Wysłany: Pią 01 Kwi, 2005 13:56   będą dzieci ?

Muszę się Wam pochwalić !!!
Moja Agatka dzisiaj rano dostała cieczki !
Strasznie się cieszę :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D
Bo nareszcie na mojej "Polanie" znów będzie pachniało mleczkiem :P
Za dziesięć dni Agatka pojedzie do kawalera, to będą jej pierwsze dzieci :oops:
Czekałam na tę cieczkę bo powinna być miesiąc temu :roll:
Ciekawe, już wyobraźnia moja pracuje - jakie będą :?: maluchy.

Dorota

Wysłany: Pią 01 Kwi, 2005 14:18   

Pewnie cieszysz sie na te maluchy jak na swoje dzieciaczki:)) No w końcu babcia zostaniesz:) hehe
Szkoda tylko ze pozniej z tymi maleństwami trzeba sie rozstac...

Ela 

Wysłany: Pią 01 Kwi, 2005 19:08   

:o Agatko nawet nie masz pojęcia jak Ci zazdroszczę , jak bym gdzieś bliżej Ciebie mieszkała to najęła bym się u Ciebie za darmową nianię :lol: :lol: :lol:

Agata
[Usunięty]

Wysłany: Pią 01 Kwi, 2005 20:14   

Tak bardzo bym chciała by się udało, różnie to bywa. Balbinka oszukała ostatnio i mam nadzieję tym bardziej, że u Agatki się uda. Czekałam na cieczkę właśnie u niej. Tak bardzo bym chciała aby znów na Polanie machały się malutkie ogonki. Piotr też by chciał, ale boi się, że znów zostawię jednego malucha. Co prawda ostatnio powiedział, że powoli spełnia się moje marzenie, bo kilka lat temu powiedziałam mu, że marzę aby mieć 10 bassetów 8) .
Nie ma ładniejszego zapachu na świecie jak zapach szczeniaczków w pierwszych tygodniach ich życia.
Ja to w ogóle pod tym względem jestem wariat, bo jak maluchy się u mnie rodzą to kosz z nimi trafia zawsze do sypialni i stoi przy moim łóżku.
Ostatnio, tylko się nie śmiejcie ze mnie, jak Agrafka urodziła maluszki była po cesarce i przez kilka godzin po porodzie nie miała instynktu macierzyńskiego, postawiłam kosz pod stołem w kuchni, położyłam koce i poduszkę na podłodze obok i spałam z nimi pod tym stołem.
A potem przyszła za pare tygodni min. taka Agnieszka (Buba) i zabrała Gustawa i powoli maluchy odchodziły. Odeszły, ale wszystkie trafiły do wspaniałych ludzi, którzy mają teraz wspaniałe psy.

Ela 

Wysłany: Pią 01 Kwi, 2005 20:31   

Wiesz mój Arnoldzik jak był malutki to ten zapach mleczkowo -szczeniaczkowy utrzymywał się u niego przez kilka miesięcy, a najbardziej pachniał na kufie między oczkami, on to uwielbiał jak wszyscy go wąchali i mówili ale ślicznie pachnie szczeniaczek, i całowali go ,nawet teraz się śmiejemy z Grzybka i wąchamy jak pachnie ślicznie :wink: (ale się krzywimy hi hi bo już nie ma zapachu szczeniaczka - on ma już 8 lat) a on to uwielbia ,
życzę maluszków , nie ma nic piękniejszego niż odchowywanie szczeniaczków :P :P

Agata
[Usunięty]

Wysłany: Pią 01 Kwi, 2005 20:57   

Tak Elu, słuchaj my zawsze całujemy maluchy w kąciki i wtedy one natychmiast zaczynają ziewać i wtedy wsadzamy nosy w malutką gębulę.
A teraz jak Balbina, która oczywiście z nami śpi i rano ziewnie leżąc na poduszce obok Piotra prosto mu w nos - tragedia :shock: !!! Ten zaczyna krzyczeć - zamknij ten kosz na śmieci, bo stracę przytomność i kto pójdzie do pracy zarabiać na ciebie !

Ela 

Wysłany: Sob 02 Kwi, 2005 14:39   

Zawsze jak Arnoldzik ziewał to w tą wielką paszczę trzeba było w środek całuski dawać, oj jak się cieszył :lol: :D , a teraz smrodek jedzie z paszczura że hej , jak ktoś poczyta to pomyśli że jakieś czubki z nas z tym całowaniem, ale kto kocha swojego psiura to na pewno całuje i miętosi :) :)

czarek
[Usunięty]

Wysłany: Sob 02 Kwi, 2005 19:49   

Mój bellford uwielbia byc całowanym ale tez uwielbie całowac :D (Ciekawe czy bellford zostanie kiedys ojcem bardzo bym chciał)

Gosia
[Usunięty]

Wysłany: Nie 03 Kwi, 2005 12:51   będą dzieci?

Agatka a do jakiego kawalera jedzie Agatka? :D :D :D :D

Agata
[Usunięty]

Wysłany: Nie 03 Kwi, 2005 21:20   

Gosiu, już kawaler umówiony na przyszłą sobotę, będzie nim Joker z Olsztynka od Basi Larskiej.

Glowacz
[Usunięty]

Wysłany: Sro 06 Kwi, 2005 13:18   

Agata,

Mi sie marzy bicolor....czy z tej "randki" jest szansa na pojawienie sie bicolora (bialo-rudy)

Gosia
[Usunięty]

Wysłany: Pią 08 Kwi, 2005 22:55   będą dzieci?

Agatka kiedy będziesz pewna że Agatka jest w ciąży?
Kiedy zacznie być widać że jest szczenna?Ale musisz się cieszyć :D

czarek
[Usunięty]

Wysłany: Sob 09 Kwi, 2005 07:00   

Zazdroszcze Ci naprawde, mieć szceniaki to pewnie świetna sprawa :D

Grzegorz
[Usunięty]

Wysłany: Sob 09 Kwi, 2005 07:15   Dzieci

Gratuluję wszystkim przyszłym matkom.
Jeśli jest jakaś chętna suczka do krycia to proponuję randkę z Karolem , bicolorem rudopłaszczowym, pełnym chucigentlemanem o bardzo mocnej kości, bardzo długim, umięsnionym itp itd spójrzcie na Naszą stronę - a ten uśmiechnięty ryj w awatarku to właśnie on!

joania
[Usunięty]

Wysłany: Sob 09 Kwi, 2005 12:21   

Agatko czy balbinka zaciążyła? :oops: :roll: :wink: :lol:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi