Problemy zdrowotne Gaji |
Autor |
Wiadomość |
besta

Pomogła: 2 razy Dołączyła: 29 Cze 2008 Posty: 3051 Skąd: 3City
|
Wysłany: Pon 07 Cze, 2010 16:45 Problemy zdrowotne Gaji
|
|
|
Gajka jest cięzko chora :cry: .Jestem w trakcie badań,które w końcu mają dać odpowiedź co jej jest.
Wszystko zaczęło się od niestrawności (objawy typowe bólbrzucha,wymioty)niby nic....a jednak niestrawności powtarzały się coraz częściej.Robione miała badania krwi które miały sprawdzić pracę nerek i wątroby.Wyniki niby ok. no właśnie niby,bo pies nadal ma ataki bólu(ostatni w sobotę).Oczywiście odrazu poleciałam do weta znów zastrzyki i tabletki.Dodatkowo karma dla wątrobowców.Tomek zlecił kolejne badanie krwi dodatkowo USG jamy brzusznej i najgorsze :gastroskopia :sad: .Mówi że bez pełnych badań nic nie może powiedzieć.
A w tym wszystkim najgorsze jest to,że do badania gastroskopii trzeba podać narkozę,a Gaja to już starszy pies po przejściach...
Ciężko mi patrzeć jak psina się męczy :cry: ,bo przecież juz w swoim życiu dużo wycierpiała. |
_________________ ...na zawsze stajesz się odpowiedzialny za to,co oswoiłeś.... |
|
|
|
 |
Batus

|
Wysłany: Pon 07 Cze, 2010 16:53
|
|
|
Kurcze, zdrówka dla Gajki, będzie dobrze ! |
_________________ Luiza
 |
|
|
|
 |
Magda i Rudolf

|
Wysłany: Pon 07 Cze, 2010 17:42
|
|
|
A ona miala robione kompleksowe badanie krwi czy tylko na nerki i watrobe? Jak reszta badan wyszla, krwinki jak wyszly? |
|
 |
Miła od Gucia
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy Dołączyła: 03 Mar 2005 Posty: 21613 Skąd: Gorzów
|
Wysłany: Pon 07 Cze, 2010 18:07
|
|
|
Daga, tak mi przykro, wiem, że robisz wszystko i psy dla Ciebie najważniejsze. |
_________________ 694 409 059
nasze.bassety@onet.pl |
|
|
|
 |
besta

|
Wysłany: Pon 07 Cze, 2010 18:13
|
|
|
Na razie tylko nerki i wątrobowe.W tym tyg.jak skończy zastrzyki robimy WSZYSTKIE badania krew,mocz,USG,gastroskopie no i wczesniej badanie serducha EKG i nie wiem co tam jeszcze .Po prostu niech ją porządnie zbadają i niech będzie wiadomo CO jej jest ,bo tak o leczymy objawowo ,kasa leci a efekty krotkotrwałe :sad: |
_________________ ...na zawsze stajesz się odpowiedzialny za to,co oswoiłeś.... |
|
|
|
 |
Mirka [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 07 Cze, 2010 18:16
|
|
|
o cholipka jaka szkoda
Gajusia nie martw Pańci
duzo zdrówka życzymy :cry: |
|
|
|
 |
gocha [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 07 Cze, 2010 18:25
|
|
|
Biedna mała, Trzymaj się Gajusiu, zdrówka życzymy i trzymamy kciuki za pomyślność badań i leczenia. |
|
|
|
 |
Dorti [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 07 Cze, 2010 18:31
|
|
|
Tak jest Daga, najpierw wszystkie badania a potem przyjdzie czas na leczenie. Bo tak wali się w psa różności, które i tak nie przynoszą efektu.
Zdrówka dla Gajki, dużo zdrówka.
Kciuki trzymam, Andziol wszystkie 4 :wink: |
|
|
|
 |
zojka

Pomogła: 3 razy Dołączyła: 07 Lip 2008 Posty: 3761 Skąd: Mazury
|
Wysłany: Pon 07 Cze, 2010 20:28
|
|
|
Dziewczyny trzymamy za Was kciuki . |
_________________ ...człowiek autentycznie czuje, że ma najwięcej, kiedy daje innym ...ks.J. Twardowski |
|
|
|
 |
besta

|
Wysłany: Wto 08 Cze, 2010 21:36
|
|
|
Gajka czuje się lepiej brzuch miękki i nie boli.Wczoraj dostała ostatni zastrzyk który działa do jutra,w zwiazku z tym dzisiaj byliśmy w klinice zapisać się na badania .
I tak w czwartek robimy:badania krwi,USG jamy brzusznej i echo serca+EKG;a w piątek ta nieszczęsna gastroskopie(już mam stracha ).
Lekarz (nie Tomek)powiedział,ze jest w niezłej kondycji i żeby spokojnie poczekać na wyniki badań które zrobimy. |
|
|
|
 |
Asia i Basia
Figa & Co.

Pomogła: 9 razy Dołączyła: 17 Kwi 2007 Posty: 5612 Skąd: Hamburg/Torun
|
Wysłany: Wto 08 Cze, 2010 21:38
|
|
|
Kurcze , dopiero czytam , trzymajcie sie, nie denerwuj sie na zapas, ona musi czuc, ze jestes spokojna. Bedzie dobrze. Calusy od nas |
_________________ Baśka polykacz jablek i klockow Lego |
|
|
|
 |
zojka

Pomogła: 3 razy Dołączyła: 07 Lip 2008 Posty: 3761 Skąd: Mazury
|
Wysłany: Sro 09 Cze, 2010 06:38
|
|
|
No to cała seria badań. I dobrze.
Trzeba wiedzieć na co ją leczyć.
Ty Daga sie nie bój,
My za Ciebie będziemy mieć stracha ... |
_________________ ...człowiek autentycznie czuje, że ma najwięcej, kiedy daje innym ...ks.J. Twardowski |
|
|
|
 |
Magda i Rudolf

|
Wysłany: Sro 09 Cze, 2010 08:35
|
|
|
besta napisał/a: | Gajka czuje się lepiej brzuch miękki i nie boli.Wczoraj dostała ostatni zastrzyk który działa do jutra,w zwiazku z tym dzisiaj byliśmy w klinice zapisać się na badania .
I tak w czwartek robimy:badania krwi,USG jamy brzusznej i echo serca+EKG;a w piątek ta nieszczęsna gastroskopie(już mam stracha ).
Lekarz (nie Tomek)powiedział,ze jest w niezłej kondycji i żeby spokojnie poczekać na wyniki badań które zrobimy. |
W ktorej klinice robisz jej te badania? |
|
 |
besta

|
Wysłany: Sro 09 Cze, 2010 18:12
|
|
|
Amicis u dr Ulewicza |
|
|
|
 |
Molly i Gosia

|
Wysłany: Sro 09 Cze, 2010 18:45
|
|
|
szybkiego powrotu do zdrowka Gajiu!! |
|