Przesunięty przez: Asia i Basia Pią 24 Wrz, 2010 14:00 |
Piękna CHARLOTTA u Paulinx |
Autor |
Wiadomość |
Rogasowa
&Trufla

|
Wysłany: Wto 31 Sie, 2010 16:30 Piękna CHARLOTTA u Paulinx
|
|
|
Paulina wasz temacik już na ciebie czeka:) a my czekamy na zdjęcia i na wieści!! |
_________________ pozdrawiam, Trufla
 |
Ostatnio zmieniony przez Asia i Basia Sro 22 Lut, 2012 11:35, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Paulinx
Charlotta "Maxxie" Cudeńka.

|
Wysłany: Wto 31 Sie, 2010 18:56
|
|
|
Ok ok znalazłam Tylko kurczę, pozbawiłaś mnie przyjemności osobistego zakładania wątku o Charlotce! No ale jakoś Ci wybaczę. :wink: |
|
 |
Rogasowa
&Trufla

|
Wysłany: Wto 31 Sie, 2010 18:58
|
|
|
Lepiej wrzucaj fotki! bo cały dzień siedze na forum i mnie skręca z ciekawości!! |
 |
|
|
|
 |
Asia i Basia
Figa & Co.

Pomogła: 9 razy Dołączyła: 17 Kwi 2007 Posty: 5612 Skąd: Hamburg/Torun
|
Wysłany: Wto 31 Sie, 2010 18:58
|
|
|
No i mnie tez pozbawilas, ale coz, panna piekna , wiec wybaczam |
_________________ Baśka polykacz jablek i klockow Lego |
|
|
|
 |
Paulinx

|
Wysłany: Wto 31 Sie, 2010 18:59
|
|
|
Fotki fotki Musisz mi wybaczyć, w ogóle wszyscy musicie mi wybaczyć ale fotki będę wrzucać dopiero od jutra. A forumowiczów proszę o podawania imionek dla suni bo nie wiem czy zostanie Charlottą czy będzie mała zmiana imionka |
|
 |
Rogasowa
&Trufla

|
Wysłany: Wto 31 Sie, 2010 19:01
|
|
|
Cheri chyba brałaś pod uwagę? wg mnie super dla takiej pięknotki.. a tego że fot będą jutro to baaaardzo cięzko będzie wybaczyć! :twisted: Ale może jakoś się uda;) |
 |
|
|
|
 |
Paulinx

|
Wysłany: Wto 31 Sie, 2010 19:03
|
|
|
No właśnie miała być cheri ale kurczę ogarnełam, że praktycznie mój sąsiad ma sunię o takim imieniu więc odpada niestety ;( Mój chłopak chce ją nazwać checavara (w skrócie Che lub Cher) a tacie się jakiś Urban przyśnił. W ogóle do mojego taty to chyba nie dociera, że to sunia jest a nie pies |
|
 |
Asia i Basia
Figa & Co.

|
Wysłany: Wto 31 Sie, 2010 19:04
|
|
|
A charlotta jest nie ladnie? Czemu chcesz zmieniac, mozesz w skroci wolac Lotta. I dawaj te zdjecia |
|
|
|
 |
Rogasowa
&Trufla

|
Wysłany: Wto 31 Sie, 2010 19:05
|
|
|
No ja nie wytrzymam do jutra.. skręci mnie.. |
 |
|
|
|
 |
Paulinx

|
Wysłany: Wto 31 Sie, 2010 19:10
|
|
|
No właśnie wolałabym krótsze imię Coś się jeszcze ogarnie ;p Jutro wrzucę zdjęcia, obiecuję |
|
 |
Asia i Basia
Figa & Co.

|
Wysłany: Wto 31 Sie, 2010 19:15
|
|
|
Zobaczysz, jak pobedzie z Wami pare dni to imie, jesli bardzo chcesz zmienic, samo sie znajdzie , pasowne do jej zachowan i do niej samej :grin: |
|
|
|
 |
Batus

|
Wysłany: Wto 31 Sie, 2010 19:21
|
|
|
A mnie ten Urban rozśmieszył :lol: Na pewno coś ładnego znajdziesz, chociaż ja np. przywykłam do Charlotty i teraz to już w ogóle się pogubię :lol: |
_________________ Luiza
 |
|
|
|
 |
Paulinx

|
Wysłany: Wto 31 Sie, 2010 20:44
|
|
|
Oj tam nie pogubisz się Zawsze najwyżej będę podawać dwa imionka ;p Mała przed chwilą biegała po całym mieszkaniu z małym moim bratenkiem (2 latka). Maciuś uciekał a suńka go goniła Piękny widok :razz: A jaki płacz teraz, że Maciuś musi się iść kąpać a piesio nie może iść z nim :cry:
Jak to typowy basset już próbuje wleźć na łóżko Na razie niby nie wchodzi tylko próbuje wejść ale boję się, że ulegnę i zaraz suńka będzie spać razem ze mną
Z sunią moich rodziców też się polubiła chyba, biegają już prawie wszędzie razem, w tej chwili mała śpi a Kulka (pekińczyk) z racji tego, ze ona o tej porze jeszcze nie śpi leży i jej się grzecznie przygląda
Podoba mi się też strasznie że przy każdej nadarzającej się okazji mała liże po nosie ;p Tak np leżę na łóżku, głowa mi lekko zwisa obserwuję ją a tu nagle lizu lizu
Aaaaa i jeszcze ją pochwalę. Pierwsza kupka zrobiona na tarasie pod drzwiami Tak więc może z nauką czystości nie będzie aż tak źle ;p Szkoda tylko że mała ma takie fazy, że czasem co minutkę siusiu ale jakoś przeżyję :wink:
Heh to się rozpisałam Ale jej już ją kocham, już we 3 jesteśmy nierozłączne
Jutro zdjęcia bo mam słaby aparat i przy tym świetle w ogóle nic się nie da zrobić ;(( |
|
 |
Batus

|
Wysłany: Wto 31 Sie, 2010 20:48
|
|
|
Fajny opis, wesoło masz teraz |
_________________ Luiza
 |
|
|
|
 |
Paulinx

|
Wysłany: Wto 31 Sie, 2010 20:50
|
|
|
No nawet bardzo wesoło Fajnie by było gdyby jutro była ładniejsza pogoda to bym troszkę z nią do ogrodu wyszła a tak to w ten deszcz to się boję, że się mała przeziębi.... |
|
 |
|