Nie chcę się mądrzyć, ale zakochałaś się w rasie, być może ze względu na ich wygląd, ale charakter mają naprawdę ciężki. Trzeba mieć basseta, żeby wiedzieć za co tak naprawdę się je kocha, bo nie każdy może je pokochać... Dla mojej mamy Rajza to najokropniejszy, brudzący, śliniący się, bez posłuszeństwa zwierz, jak to ona mówi "dziwoląg-nie pies", a dla nas to nasza ukochana Rajzunia, bez której nie wyobrażamy sobie życia Nie każdy jest w stanie mieć takiego psa... Nie zawacham się powiedzieć, że do posiadania basseta trzeba mieć twardy charakter, a Ty chyba takiego nie posiadasz... Mówisz że nie wiesz ile pożyjesz?? A co wtedy z bassetem?? Myślałaś o tym? Musisz pokochać siebie i swoje zwierzęta, które obecnie posiadasz...wierzę, że one też są w stanie przywiązać się do Ciebie... A wiedz, że nie każdy basset ma taki pobłażliwy charakter-bassety to indywiduum i nie jest powiedziane, że akurat Twój, gdyby takowy był, będzie wylewny w uczuciach... A tak na marginesie, może nie warto rezygnować z leczenia... Czy to Kodeń w okolicy Białej Podlaskiej?
Kite, nie wiem jak masz na imię, spokojnie, nikt nie mówi, że się nie nadajesz
Ja to bym powiedziała tak, uczestnicz z nami w forumowym życiu, wielu tak robiło, pisz o Sobie o Swoich psiakach i bądź z nami.
Może pomyśl troszeczkę o leczeniu, podreperuj Swoje zdrowie, potrzeba Ci siły i odwagi.
Psiaki do adopcji, niezależnie czy to bassety czy inne to raczej zwierzaki wymagające dużo uwagi, pracy i wielokrotnie leczenia. To najczęściej psy po przejściach, ze złych warunków i potrzeba do nich ogromu czasu i zaangażowania. Pomyśl, że takiemu psu będziesz potrzebna silna i zdrowa, pies nie może wyczuć Twojej słabości, bo nie znajdziecie wspólnego języka.
Bądź z nami i czytaj, czytaj, bo wiele się z tego forum możesz dowiedzieć o psiej psychice i problemach z tym związanych.Może właśnie to Ci pomoże w mobilizacji, pomyśl troszkę o sobie, o tym jak fajnie może być za chwilę jak wyzwolisz się ze Swoich dolegliwości, wtedy będzie Ci dużo łatwiej coś zaplanować, spełnić marzenia.
Głowa do góry dziewczyno, nie przekreślaj ani siebie ani Swoich marzeń ,trzymamy za Ciebie kciuki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum