Nasze Bassety Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Slabo!
Autor Wiadomość
bartekfradz
[Usunięty]

Wysłany: Sro 15 Lut, 2006 11:33   Slabo!

Kiedy powstała strona konkurencyja bassety.org widac ze admin wziął sie do roboty ale mu to nie wychodzi okropny styl forum po prostu odstrasza! Ostatnio rozmawialem z adminem strony bassety.org i powiedzial ze dostal bana na tym forum bo admin nie chcial aby on tu zagladal ze wzgledu na to ze jego strona jest bardzien przejrzysta i co tu duzo gadac po prostu lepsza. Nie rozumiem postawy admina czy moderatora!!!

Hubertus 

Wysłany: Sro 15 Lut, 2006 16:19   

Nie rozumiesz i rozumieć nie musisz.
Bana owszem dostał, ale po kilku ostrzeżeniach z mojej strony.
Szczeniackich zagrywek typu "boisz się?" lub temu podobnych nawet na PW nie mam zamiaru tolerować.
Co do wyglądu forum - wygląda jak wygląda ale z pewnością statystyki ma znacznie lepsze od wspomnianej wcześniej stronki.
Proszę zapuść sobie google i wpisz "bassety"...
Jeśli forma naszego forum Cię odstrasza to proponuję zwyczajnie tu więcej nie zaglądać.
Poza tym każde forum, bez względu na stopień jego przejrzystości nie będzie istniało bez forumowiczów - a tych wyraźnie brakuje u Twojego kolegi.

Z góry zapowiadam, że nie mam zamiaru prowadzić więcej dyskusji na temat wspomnianego użytkownika i jego stronki.

Jeśli w jego mniemaniu boimy się konkurencji, to niech on sobie trwa w tym przekonaniu. Życzę powodzenia.

Krzysiek 
Admin

Wysłany: Sro 15 Lut, 2006 17:09   Re: Slabo!

bartekfradz napisał/a:
... admin wziął sie do roboty ale mu to nie wychodzi okropny styl forum po prostu odstrasza...

O czym Ty piszesz człowieku? :shock:
Chyba nie znasz podstawowych zasad obsługi forum. Styl to jest coś co możesz sobie sam wybrać o ile admin Ci daje wybór - na początku wyboru nie było i każdy miał taki sam styl, ale teraz każdy może sobie wybrać jeden z tych które są w profilu - nie ma żadnego narzuconego stylu. Rusz głową najpierw zanim zaczniesz mnie obrażać. Poza tym nie wziąłem się do roboty z powodu strony bassety.org bo mi ona nie przeszkadza i nie wpływa na popularność mojego serwisu i tego forum. Tak się składa że oprócz tego forum prowadzę również inne i seryjnie podogrywałem nowe style do wszystkich.
A jeśli chodzi o banowanie kolegi z bassety.org to nie miałem z tym nic wspólnego, więc też wypadałoby najpierw dowiedzieć się jaka jest prawda, a potem pisać bzdury.
Jeśli zarejestrowałeś się na tym forum po to żeby "mącić" to nie wróżę Ci długiego pobytu - jakoś tak dziwnie się składa że nasza mała społeczność nie toleruje żadnych kombinatorów i wichrzycieli.
Pozdrawiam ( na razie )
Admin

Hubertus 

Wysłany: Sro 15 Lut, 2006 22:42   

Krzyśku... nie uważasz, że interesującym jest fakt, że nasz nowy zdegustowany kolega podpisuje się tym samym imieniem co wspomniany admin nadmienionej konkurencyjnej stronki? :)
a co jeszcze bardziej ciekawe - w obu przypadkach autor postów korzysta z usług tego samego providera, używając bardzo zblizonych numerów IP :P

Krzysiek 
Admin

Wysłany: Sro 15 Lut, 2006 22:45   

Hubert .... musiałeś......? :( a ja miałem nadzieję że się nie wyda ;)
Krzysiek

Hubertus 

Wysłany: Sro 15 Lut, 2006 22:47   

eeeetam :lol: :wink:

Daniel
[Usunięty]

Wysłany: Sro 15 Lut, 2006 23:53   

Tak jest!!

Marcik
[Usunięty]

Wysłany: Czw 16 Lut, 2006 08:23   

Panowie nie wiem czym się przejmujecie :) Niech sobie pogada, miał sprzeczke z żoną i musi sobie chociaż na forum ulżyć. Wiecie..."spełnic sie"... Pozdrawiam :D

PS. Stronka Jak sami dobrze wiecie nie ma absolutnie nic do zarzucenia, a styl pierwszego rozmówcy...raczej...troszke... :)

Krysia i Donat

Wysłany: Czw 16 Lut, 2006 14:21   

Krzysiu i Hubercie jesteśmy z Wami :thx
nie przejmujcie się tym co napisał bartekfradz skoro tamta stronka jest "lepsza" i "konkurencyjna" :wink: to nikt nikogo tu na tej podobno słabszej stronce siłą nie trzyma a więc .... -prawda? :D
Pozdrawiamy Was
Krystyna i Donat & Czort i Colombo

Bacha 

Wysłany: Czw 16 Lut, 2006 14:36   

No cóż, pofatygowałam się i zajrzałam na ową stronę i jakoś mizernie tam i pusto. Na forum zarejestrowanych 3 czy 4 użytkowników, którzy napisali 2 posty. To o co chodzi? Dlaczego na lepszą i ładniejszą stronę nikt nie zagląda? Kto tu kogo ma prawo krytykować???
Jeśli o mnie chodzi to wygląd i tym podobne duperele są mi zupełnie obojętne. Ważni są ludzie, z którymi mozna pogadać. I tutaj tacy są a tam?

Aleksander

Wysłany: Czw 16 Lut, 2006 17:18   

Jesteśmy za a nawet przeciw. Bez urazu Krzyśku (bo wiem, że to twoje forum) ale forum tworzą ludzie czyli my a reszta sie nie liczy!

Krzysiek 
Admin

Wysłany: Czw 16 Lut, 2006 17:37   

Aleksander napisał/a:
...Bez urazu Krzyśku (bo wiem, że to twoje forum)...

Ależ skąd!!! To nie moje tylko nasze forum :)
Aleksander napisał/a:
...forum tworzą ludzie czyli my...

I ja zawsze to samo powtarzam :)
Pozdrawiam
Krzysiek.

Dariusz

Wysłany: Czw 16 Lut, 2006 23:13   

No pięknie-nie było mnie troche - a tu znowu jakiś człek niedowartościowany :!: :!: :!: :!:
Jak nie pasuje Tobie nasze forum to co tutaj jeszcze robisz :?: :?: :?:

bassety ponad wszystko od wielu lat!!!!!!!

Krzysiek 
Admin

Wysłany: Pią 17 Lut, 2006 00:39   

Kolega się chyba nas wystraszył bo już nie odpowiada w swoim temacie. A może nie wie że jak się zakłada nowy wątek to należałoby go śledzić i udzielać się w nim więcej niż inni piszący ;)
Jest też inna możliwość - ta najgorsza. Kolega zarejestrował się tylko po to żeby nam tu zamęt zrobić i mu się nie udało.
Ale jeśli jeszcze tu wróci i będzie się normalnie zachowywał to chętnie go przyjmiemy do naszego grona - prawda?
Pozdrawiam
Krzysiek.
P.S.
Witaj Darek - dawno się nie widzieliśmy :thx

Kasia :) 

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Pią 17 Lut, 2006 13:49   

Krzysiek napisał/a:
Ale jeśli jeszcze tu wróci i będzie się normalnie zachowywał to chętnie go przyjmiemy do naszego grona - prawda?

tak jak mówisz Krzyśku - prawda :)
bo krytyka zawsze mile widziana byle na temat i w jakichś rozsądnych granicach ... kultury 8)

pozdrowionka dla admina po długiej nieobecności :P

Odpowiedz do tematu
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach