witam!!
chcialabym bardzo zorganizowac jakies male spotkanko bassetow trojmiejskich;) wiec zapytuje sie kto ewentualnie bylby chetny na taki maly zjazdzik:D
Kłania się Gdynia.
My baaaardzo chętnie, zawsze chcieliśmy poznać inne bassety z Trójmiasta. Znamy już rozkosznego Glusia i jego opiekunów Tomka i Anię, przesympatycznych ludzi. Ale ze spotkaniem musimy poczekać, bo nasze dziecioki mają dopiero 7 tyg. Ale jak podrosną, przejdą do końca szczepienia i takie inne różne, to z ogromną radością. A będzie nas dużo Tofik, Fanaberia, Funia i kto wie może jeszcze Fanfan i Femcia (to skład basseci) no i ja z Piotrem (to mój mąż).
pozdrawiam
gelyte [Usunięty]
Wysłany: Pią 09 Gru, 2005 05:18
super!! wiec czekam z nierpliwoscia!!! pozdrawiam:)))
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 03 Mar 2005 Posty: 21614 Skąd: Gorzów
Wysłany: Pią 16 Gru, 2005 20:32
Na forum, niewiele zdziałasz, nie każdy czyta. Ja jak w lipcu organizowałam zlot gorzowski, dałam informację do prasy lokalnej, podając swoje namiary, ot i wtedy się posypały telefony. Nawet nie wiedziałam, że tyle bassetów jest w Gorzowie Wlkp. 14 kłapouchów, tyle się odezwało, a ile jeszcze....
Witam,przepraszam, ze pisze dopiero teraz, lekii poslizg (3 m-ce), sorry.
Czy udalo sie zorganizowac spotkanie? Moze teraz, wiosna byloby przyjemniej?Nie zagladalam ostatnio na forum, ale chcialabym sie spotkac.Chcialabym, zeby moj Rejent sie spotkal:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum