Nasze Bassety Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
ŁAPY - Dysplazja stawu lokciowego
Autor Wiadomość
tatar 

Wysłany: Wto 08 Mar, 2011 10:22   

A mnie nurtuje, czemu musiałbny mieć drugie prześwietlenie - nie można z kliszą konsultowac u różnych lekarzy tego samego zdjęcia :shock: ?

julkarem 
Użytkownik nieaktywny

Pomogła: 1 raz
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Wto 08 Mar, 2011 18:31   

Podpowiedzcie mi gdzie mogę w Poznaniu zrobic dobre zdjęcie RTG dla mojego Jogiego?Chce tylko zrobić zdjęcie, bo z pomoca p.Magdy z Mosiny pojade do jej b.dobrego weterynarza.
Bo w Klinice w Poznaniu troche przesadzili z cena za operacje, a poza tym byc moze to wcale nie bedzie konieczne. :) jestem dobrej mysli. :) tylko gdzie uderzyc , gdzie mają dobry sprzęt RTG

Asia i Stefan 

Wysłany: Wto 08 Mar, 2011 19:03   

Witaj,

my chodzimy do weterynarza na Polance. I taka też ich nazwa Przychodnia Weterynaryjna na Polance. Czytałam dużo o dziewczynach, które to prowadzą, znajomi ze swoimi zwierzakami też do nich chodzą. Sama sprawdziłam, opieka i profesjonalizm. Nie zdzierają pieniędzy za co się tylko da. Widzę, że robią RTG. Może tam spróbuj?
Podaję wszystkie możliwe dostępne na stronie kontakty :

ul. Katowicka 11 lokal U1-2
(os. Polanka) 61-131 Poznań
tel. 061 872 30 06 kom. 0600 201 415
email: napolance@wp.pl

Godziny otwarcia:
poniedziałek - piątek 8.00 - 20.00
sobota 9.00 - 15.00,
niedziela 15.00 - 18.00

Preferujemy rejstrację telefoniczną: 61 8723 006

Mocno 3mam kciuki, żeby wszystko poszło szybko, sprawnie i bezboleśnie.

Pozdrawiam

Asia

julkarem 
Użytkownik nieaktywny

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Czw 10 Mar, 2011 19:47   

No wiec jestemy juz po kolejnej wizycie w Klinice, mam zdjecia RTG bo dzisiaj Jogiemu zrobiono.Stiwerdzenie jest takie dysplazaj stawu łokciowego. Mam te zdjecia na płycie i jak je oglądam to rzeczywiście wydaja sie inne, ale niewiem jak sie nie znam. Dlatego chce zaczerpnąc jescze kolejnych opini od weterynarzy ,tylko niewiem gdzie mam uderzyć?

madzialinka
[Usunięty]

Wysłany: Czw 10 Mar, 2011 21:08   

Podobno najlepsi specjaliści są w klinice małych zwierząt na SGGW w Warszawie. My nawet byliśmy zapisani z Enigmą tam na wizytę, ale cieczka pokrzyżowała nam plany.

Eni też ma problem z łapą. Nie wiem dokładnie jak się ta choroba nazywa, ale u niej kość łokciowa urosłą dłuższa i przebiła staw. Eni bardzo oszczędzała tę chorą łapę i w związku z tym zmiany zaczęły się robić też w zdrowej.

Leczcie psa póki jest młody, bo za jakiś czas będzie za późno a zmiany niestety się nie cofną, tylko będą postępowały.

Odpowiedz do tematu