Nasze Bassety Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
CYCUCHY Dziwne sutki
Autor Wiadomość
asiunia194 

Wysłany: Sro 01 Cze, 2011 14:58   CYCUCHY Dziwne sutki

zauważyłam u Luny że ma dziwne sutki wstawiam fotki i powiedzcie czy się z czymś takim spotkaliście? do weterynarza i tak się wybiorę ale jestem ciekawa czy już takie widzieliście i czy z nią jest coś nie tak?
Ostatnio zmieniony przez Asia i Basia Czw 14 Kwi, 2016 19:30, w całości zmieniany 1 raz  

Asia i Basia 
Figa & Co.

Pomogła: 9 razy
Wysłany: Sro 01 Cze, 2011 16:16   

Faktycznie, dosc dziwnie wygladaja. Nasza Figa ma rowniez nietypowe sutki, podluzne takie, ale nie takie dlugie i dziwne jak Wasza. Ja osobiscie w takich sprawach wole konsultowac sie z lekarzem. Ogladnie, oceni, i bedziesz mogla spac spokojnie. Tak bylo u nas. Taki urok naszej, wazne , zee wiem, ze to nic zlego. Jesli masz mozliwosc pojscia do weta to idz. Co pewniak to pewniak.

gocha
[Usunięty]

Wysłany: Sro 01 Cze, 2011 19:18   

Moja Mańka ma takie sutki, te nisko, najbliżej tylnych łap.
Są takie długie w poziomie, jakby podwójne, ale ten cycuszek na nich jest jeden, też taki podłużny.
Jak Mania miała sterylkę to zwróciłam na to uwagę weterynarza to mi powiedział, że taka jej uroda i to by się zmieniło gdyby rodziła i karmiła szczenięta, bo wtedy brodawka się "wyrabia" podczas ssania.
Mania nigdy nie rodziła i tak już ma.

gocha
[Usunięty]

Wysłany: Sro 01 Cze, 2011 19:23   

Edytuję, bo post był, ale pojawiły się te dwie kreski tam gdzie jest ostatni post i użytkownik. Nie wiem dlaczego, bo post się normalnie wysłał.

asiunia194 

Wysłany: Czw 02 Cze, 2011 07:00   

Dziękuję kochani za odpowiedzi trochę się uspokoiłam ale do weterynarza i tak się wybiorę:) Pozdrawiam was wszystkich i psinki też:)

Odpowiedz do tematu