Przesunięty przez: Miła od Gucia Sob 11 Wrz, 2010 23:40 |
ZORCIA-DORCIA bassetka w d. t. DO ADOPCJI/ adopcja Renia |
| Autor |
Wiadomość |
Asia i Basia
Figa & Co.

Pomogła: 9 razy Dołączyła: 17 Kwi 2007 Posty: 5612 Skąd: Hamburg/Torun
|
Wysłany: Wto 07 Wrz, 2010 07:41
|
|
|
No, to witamy w Klubie trzymam kciuki za szybka asymilacje |
_________________ Baśka polykacz jablek i klockow Lego |
|
|
|
 |
Renia [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 07 Wrz, 2010 07:52
|
|
|
| Joasika napisał/a: | A mnie się nie udało Zorki nawet wymiziać na zlocie :cry:
Zanim zdążyłam do niej dolecieć z łapskami, to już umykała w przeciwną stronę - cwaniara jedna :wink: :lol: |
Cwaniara cwaniara .. ale za rok jest szansa |
|
|
|
 |
tatar

|
Wysłany: Wto 07 Wrz, 2010 08:08
|
|
|
Nie wiem o co miałbym się wogóle w tej sytuacji obrazić :shock: :lol: Zresztą ja się wogóle raczej nie obrażam, a nawet jeśli to na krótko :wink: Trochę mi było przez chwilę smutno - skłamałbym jeślibym powiedział że nie było - przez ten miesiąc się z Zorką wirtualnie zżyłem, ale po pierwsze primo pies trafił w dobre ręce, a po drugie primo to nie był ostatni basset na świecie :wink: Może będzie kiedyś okazja, żeby sdobie nasze parówki pohasały np na terenie pojezierza Międzychodzko - Sierakowskiego - bo to faktycznie bardzo fajna okolica :grin: . Ja już sobie ostrze zęby na grzybobranie które napewno w tym roku tam uskutecznie .
Może Reniu jakieś fotki zarzuć :smile:
A Miła chyba powinna zaktualizować wątek o udanych adopcjach :smile: |
|
|
|
 |
Renia [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 07 Wrz, 2010 08:23
|
|
|
| tatar napisał/a: |
Może Reniu jakieś fotki zarzuć :smile:
|
Ze zlotu??
No ja w tym roku jakoś nie ogarnełam sie z aparatem Normalnie nie miałam czasu fot strzelać!! Jak nigdy. |
|
|
|
 |
Bacha

|
Wysłany: Wto 07 Wrz, 2010 08:25
|
|
|
| Oj cieszę się bardzo, będę miała w bardzo niedalekim sąsiedztwie dwie bassetki. |
_________________ Bass i Fina
tel. 608 327 767 |
|
|
|
 |
Jaga [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 07 Wrz, 2010 08:36
|
|
|
| Tatar, a może zechciałbyś Toniego? |
|
|
|
 |
tatar

|
Wysłany: Wto 07 Wrz, 2010 08:49
|
|
|
| Odpisałem w jego temacie. |
|
|
|
 |
Asia i Basia
Figa & Co.

|
Wysłany: Wto 07 Wrz, 2010 12:45
|
|
|
Rozsadnie piszesz Tatar, mysmy zanim przyjelismy do siebie Fige przeszli przez kilka takich sytuacji, raz nie dostalismy pieska znalezionego w lesie, bo brak bylo nam doswiadczenia z bassetem; innym razem za pozno sie zglosilismy, kiedy indziej wlasciciele obawiali sie zagranicznej adopcji, kiedy znow indziej zwciezyla prywata, az w koncu mamy Fige - z kazdym z tamtym psow zzylismy sie wirtualnie i smutno nam bylo, choc wiadomo, cieszylismy sie bardzo, ze znalazly nowe domki. Do teraz sledze losy tych "moich" bassetow. Za to teraz z Figa moge tylko potwierdzic - na kazdego szukajacego z sercem i rozsadkiem czeka gdzies jego basset, wiec warto poczekac I badz z nami |
|
|
|
 |
tatar

|
Wysłany: Wto 07 Wrz, 2010 12:58
|
|
|
| Ależ ja się nigdzie nie wybieram :wink: |
|
|
|
 |
Renia [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 08 Wrz, 2010 17:40
|
|
|
Środa........przejrzałam wszytskie możliwe posłania w necie na nic się nie mogę zdecydować!!! Złożyłam specjalne zamówienie u mojego szwagra tapicera na posłanie z gąbki i ekoskóry - czekam na wycenę :cool:
Siedzię i organizuję mieszkanie zastanawiam się co z miskami co z posłaniami... Zorka będzie kradła zabawki Zuzi czy nie? Bo Beti zdarzyło się ze dwa razy dopiero. Muszę kupoić jakąś zabawkę żeby była tylko jej ... ale jaką?
|
|
|
|
 |
Batus

|
Wysłany: Sro 08 Wrz, 2010 17:49
|
|
|
| Renia napisał/a: | Zorka będzie kradła zabawki Zuzi czy nie? Bo Beti zdarzyło się ze dwa razy dopiero. Muszę kupoić jakąś zabawkę żeby była tylko jej ... ale jaką?
|
U nas zabawki kompletnie wymieszane...nie swoje są najlepsze |
_________________ Luiza
 |
|
|
|
 |
Asia i Basia
Figa & Co.

|
Wysłany: Sro 08 Wrz, 2010 19:03
|
|
|
Oj Renia , jak mamcia Poczekaj, dziecina przyjedzie, sama Ci pokaze czym sie bawic lubi. Ja tez wydziwialam, a nasza Zojka Figa najlepiej lubi patykiem sie bawic i stara wielka koscia Baski. Poslanie u nas okazalo sie zbedne, lubi tylko na golej ziemi albo pod koldra, poczekaj, a moze Jacek Ci doradzi, oni juz ja zdazyli poznac. Zobaczysz, co dwa to nie jeden A spacery - z dwoma silownia nie potrzebna :lol: |
|
|
|
 |
Miła od Gucia
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy Dołączyła: 03 Mar 2005 Posty: 21616 Skąd: Gorzów
|
Wysłany: Sro 08 Wrz, 2010 20:14
|
|
|
Już do piątku nie daleko. Trzymam kciuki Reniu.
Marzanno, bardzo proszę podeślij mi na pw dane lekarzy weterynarzy, którzy tak troskliwie i z efektami zaopiekowali się Zorcią-Dorcią. Wyleczyli malutką i potraktowali ulgowo. Wyślę im piękne podziękowanie. |
_________________ 694 409 059
nasze.bassety@onet.pl |
|
|
|
 |
madzialinka [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 09 Wrz, 2010 12:58
|
|
|
| Renia napisał/a: | Siedzię i organizuję mieszkanie zastanawiam się co z miskami co z posłaniami... Zorka będzie kradła zabawki Zuzi czy nie? Bo Beti zdarzyło się ze dwa razy dopiero. |
Legowisko polecam z ekozamszu, np takie:
http://allegro.pl/legowis...1221888713.html
rewelacyjnie się czyści odkurzaczem i przeciera szmatką. Nie zostaje nawet ślad sierści i nie widać piachu
Moje psice dziecięcych zabawek nie ruszały, za to rozbroiły kilka kubków niekapków. Tadek bawi się psimi zabawkami bardzo chętnie.
Miski chowam, zwłaszcza ta z wodą stoi na szafce, bo młody robi z niej minibasen - co chwila musiałabym wycierać podłogę.
Będzie dobrze Reniu! Zorka za dobre serce odwdzięczy się tym samym. |
|
|
|
 |
Renia [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 09 Wrz, 2010 13:18
|
|
|
Dzięki Magda
Czwartek... jutro juz piątek jak na złóść Artur ma dużo sprawdzeń :cry: ale damy rade :lol: nie moge sie już doczekać!!!! Dwa bassety ale zajebiście. |
|
|
|
 |
|
|