|
WITAMY SERDECZNIE |
| Autor |
Wiadomość |
Miła od Gucia
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy Dołączyła: 03 Mar 2005 Posty: 21616 Skąd: Gorzów
|
Wysłany: Czw 05 Cze, 2008 12:49
|
|
|
[quote=" Proponuję gdzieś zamknać Karolka, Fania i Bolka...i niech się chłopcy wychowają :lol: :wink:[/quote]
kurcze, nie chciałabym oglądać efektów , a może właśnie zdarzyłby się cud. |
_________________ 694 409 059
nasze.bassety@onet.pl |
|
|
|
 |
marta_zbyszek [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 05 Cze, 2008 18:36
|
|
|
| Zwierzaki są nie przewidywalne - a bassety do tego uparte więc mogło by się to źle z kończyć. Choć nigdy nic nie wiadomo.... |
|
|
|
 |
gocha [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 05 Cze, 2008 18:38
|
|
|
| Witajcie serdecznie. Ja do kompletu niewychowanych chłopaków mogę jeszcze dorzucić swojego Ignasia. |
|
|
|
 |
marta_zbyszek [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 05 Cze, 2008 19:34
|
|
|
| widzę że nie jestem osamotniona i jest więcej długich agresorów. A czy mogę prosić o poradę w sprawie syndromu samotności u długouchych. Nasz Bolek pomimo wielkiej agresji do innych czworonogów (wyłączając koty bo te porostu ubóstwia) to w momencie w którym zostaje sam w domu zamienia się w małego płochliwego szczeniaczka, który boi się każdego puknięcia w drzwi i robi wszystko aby wydostać się z zamkniętego domu. Po czym kiedy mu się to nie udaje demoluje cały dostępny metraż. Wiem że nasze kochane czworonogi są upartymi złodziejami które dążą do celu po trupach, ale w tym przypadku odrobinę przesadza. |
|
|
|
 |
Fanfan z rodziną [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 05 Cze, 2008 20:49
|
|
|
Ale mój pies nie jest agresorem . On po prostu chce być najważniejszy, a że gabaryty dają mu pewną przewagę pośród kolegów...to już inna bajka. A Gucia ( który rzekomo jest agresywny ) wręcz uwielbia. Dowodem na to są zdjęcia ze zlotu, na którym świetnie się bawiły. Nasz Fanio po prostu jest zazdrosny o Grześka, stąd pewna awersja między nim, a Karolem. Już Grześ kiedyś o tym pisał - Fanfanowi się wydaje, że Karolek codziennie dostaje kabanoski, a Fanio tylko "przy okazji" :wink: |
|
|
|
 |
marta_zbyszek [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 05 Cze, 2008 20:53
|
|
|
| Rozumiem :smile: |
|
|
|
 |
Ewa z Matyldą i Bobem

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 04 Mar 2005 Posty: 779 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Pon 16 Cze, 2008 17:27
|
|
|
Trochę późno, ale dołączam się do serdecznych powitań
To ja - Ewa - ofiara stereotypu o niemożności wychowania basseta (to tak a'propos agresji, dominacji etc. hihihi, bo ja bardzo łatwo uwierzyłam w mit o tym, że basset jest niewychowywalny i tym sposobem Matylda jest rozpuszczona jak dziadowski bicz Ale teraz jak już wiem, że można to obiecuję, że kolejnego szczeniaczka basseta wychowam ) |
|
|
|
 |
marta_zbyszek [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 17 Cze, 2008 19:25
|
|
|
| łatwo powiedzieć trudno zrobić jak tu takiemu odmówić jak popatrzy tym swoim smutno- błagalnym spojrzeniem :smile: |
|
|
|
 |
Nadia

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 30 Lip 2007 Posty: 183 Skąd: Szteklin
|
Wysłany: Sro 18 Cze, 2008 21:18
|
|
|
| Witamy serdecznie:):):) |