NOS - rozwalony nosek |
Autor |
Wiadomość |
czarek [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 18 Maj, 2005 12:16 NOS - rozwalony nosek
|
|
|
Elllo mam pytanie bo bellofrd rozwalił sobie ostanio nosek ... i była mała ranka, sierśc troszke zszedła, to noramlka, ale niestety jego to bardzo sfedzi, coraz bardzoiej sobie to rozwala, sierć schodzi i ja sie boje że mu nie odrosnie i bedzie taka blizna okropna ...czy mozna cos poradzic aby on tego nie ruszał, zeby sie szybciej zgoiło ??... bo naprawde brzydko to wyglada |
Ostatnio zmieniony przez Asia i Basia Pią 01 Lut, 2013 21:31, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Miła od Gucia
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy Dołączyła: 03 Mar 2005 Posty: 21613 Skąd: Gorzów
|
Wysłany: Sro 18 Maj, 2005 15:31
|
|
|
Rozumiem, że on tę rankę łapką rozdrapuje, zafunduj mu kołnierz, są takie specjalne dla piesków. A poza tym rankę trzeba posmarować, może rivanolem ? |
_________________ 694 409 059
nasze.bassety@onet.pl |
|
|
|
 |
Daniel [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 18 Maj, 2005 17:40
|
|
|
Psy w tych kołnierzach wygladają....zabawnie. |
|
|
|
 |
Kasia :)

Pomogła: 2 razy Dołączyła: 06 Kwi 2005 Posty: 966 Skąd: Wa-wa
|
Wysłany: Sro 18 Maj, 2005 21:32
|
|
|
Lepsza od rivanolu będzie maść, a kołnierz jest pomysłem rewelacyjnym - Bellford nie da rady rozdrabać sobie ranki |
|
|
|
 |
Ewa z Matyldą i Bobem

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 04 Mar 2005 Posty: 779 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Pon 23 Maj, 2005 13:33
|
|
|
Matylda teraz po operacji chodzi w kołnierzu i wygląda jak lampa.
Podjęłam próbę ubrania jej jak Agata Groszka - w koszulkę. Wytrzymała 1 dzień i zaczęła dobierać się do szwów.
Ale teraz już na tyle przyzwyczaiła się do kołnierza, że jak wracamy po spacerze do domu sama go podaje i czeka grzecznie na założenie.
Wynalazek niezły, faktycznie nie da rady nic ze sobą zrobić. |
|
|
|
 |
Grzegorz [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 26 Maj, 2005 06:39 Nosek
|
|
|
Kołnierz O.K. Będzie wyglądał jak lampa - zgoda , wszsytko co na jego poziomie w domu będzie rozwalone - nie ma oceny sojej szerokości.
Na ranę - masć z witaminą A lub SOLCOSERYL GEL - stosowany na wspomaganie niegojących się ran |
|
|
|
 |
|