Czerowne "jajka"... |
Autor |
Wiadomość |
Kasia :)

Pomogła: 2 razy Dołączyła: 06 Kwi 2005 Posty: 966 Skąd: Wa-wa
|
Wysłany: Czw 28 Kwi, 2005 18:53
|
|
|
to niech dzieci nie czytają
a co do tematu myśle że jest bardzo odpowiedni, już nawet o tym pisałam :lol: |
|
|
|
 |
czarek [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 28 Kwi, 2005 18:56
|
|
|
No masz racjie. Apeluje do wszystkich dzieci na tym forum nie czytajcie tego tematu :lol: :lol: |
|
|
|
 |
Paweł [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 28 Kwi, 2005 19:41
|
|
|
czarek napisał/a: | No masz racjie. Apeluje do wszystkich dzieci na tym forum nie czytajcie tego tematu :lol: :lol: |
Nie zabradzo cię rozumiem Czarku, gdyż sam stwierdzasz wcześniej, że
Cytat: | Ten temat jest troszke zboczony heheh mnie to akurat smieszy
|
to coś tu się nie trzyma "kupy" :wink: |
|
|
|
 |
Paweł [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 28 Kwi, 2005 19:45
|
|
|
Kasia napisał/a: | konkurs! na czele z Twoim szacownym małżonkiem :lol: |
No to ładnie mnie moja szanowna małżonka wrobiła. :lol:
No i chyba działania admina będą nieodzowne. :wink: |
|
|
|
 |
Hubertus
Pomógł: 1 raz Dołączył: 30 Mar 2005 Posty: 1066 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Pią 29 Kwi, 2005 12:35
|
|
|
a ja chyba będę musiał o tym wszystkim powaznie z Kasią porozmawiać...
ale to już poza forum |
|
|
|
 |
Grzegorz [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 01 Maj, 2005 06:54 Czerone jaja
|
|
|
ale jaja z tymi jajami!
Nasz Karol tez od czasu do czasu worek ma w róznych odcieniach czerwieni.Nie przejmujemy się tym , jak ciepło to do ziemi , jak zimno to tuż przy łapakach. Kocha spać na pleckach i to u Pańci na kolankach. Jażka go tak od niechcenia maźgla po brzuszku czasem też niżej. Ona tłumaczy że siusiorek jej przeszkadza ( rozmiar może wpędzić w kompleksy ) że suczki lepiej się maźgla po brzuszku ale czasem to robi tam bardzo nisko. Słodki ciężarek ( ostatnia ksywa Karola ) raczej się nie sprzeciwia . Ja mogę tylko patrzyć i marzyć.......... :o ale coś Wam zdradzę , raz ( do tego się przyznała ! ) gdy kąpała go przed wystawa myła mu wstydliwe części i robiła to tak umiejętnie ze Karolek poczuł chuć - zrobiła mu dobrze , lub prawie....... :shock: Jako że mycie psiarni należy do jej obowiązkó hodowlanych i ja nawet wtedy nie wchodze do łazienki , to nie wiem jak było naprawdę , ale Karol chętnie chodzi się kąpać i są z soba tam sam na sam , a potem chłopak ma 15 minut szaleństwa z podkładem muzycznym " I feel good" ......... :thx ,nawet nie myślę co się tam wyrabia....... :thx
A tak a'propos to jestem młodą 40 stką , a u mężczyzn w tym wieku to podobno wszsytko co najlepsze - tak twierdzą niektóre moje znajome ...
łoj coś chyba nie tak napisałem - będą komentarze . :shock:
Konkurs Panów bassetó może być ekscytujący ............ tylko żeby Nas nie wyklęto za obrazę moralności .
Acha, niech mi ktoś zdradzi jak się wstwia te cholerne emotikony , testowałem już rózne knify i nic ....... tępy jestem |
|
|
|
|
 |
Kasia :)

Pomogła: 2 razy Dołączyła: 06 Kwi 2005 Posty: 966 Skąd: Wa-wa
|
Wysłany: Nie 01 Maj, 2005 13:10 Re: Czerone jaja
|
|
|
Grzegorz napisał/a: | - zrobiła mu dobrze , lub prawie....... |
:shock: o qrcze! to zakrawa o zoofilie... no i teraz temat robi sie naprawde zboczony
Grzegorz napisał/a: | - Acha, niech mi ktoś zdradzi jak się wstwia te cholerne emotikony , testowałem już rózne knify i nic ....... tępy jestem |
Grzegorz, no jak? klikasz w emotikonke i ona wskakuje nie? no nie wiem, ja tam orłem komputerowym nie jestem ale to mi wychodzi |
|
|
|
 |
Gosia [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 01 Maj, 2005 21:32
|
|
|
Kasiu temat nie jest zboczony tylko pobudza wyobraźnię .Możesz sobie wyobrazić jak pobiera się nasienie od pieska do badania?
Bo ja widziałam ale nie będę opisywać.Jak się spotkamy na Zlocie to po kufelku piwa pogawędzimy na ten temat
Grzegorz ale ty jesteś niemożliwy |
|
|
|
 |
czarek [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 01 Maj, 2005 21:38
|
|
|
o bozeee zmiłuj sie że na tym forum takie sprosne rzeczy wystepuja . POstaramy sie aby było to ostatni raz :lol: |
|
|
|
 |
Grzegorz [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 02 Maj, 2005 06:38 Czerowne jaja
|
|
|
Ruja i poróbstwo!!!!!!!!
Ale to tak jest z Naszymi baleronami , cha a zaczęło się od niepokojów o kolor jajek , nie tych wielkanocnych :lol:
Dzieki za rady z tymi emotikonami juz umiem , mogę nucić " i FEEL GOOD" ..... jAK kAROL tylko nie w tym kontekscie :thx :o |
|
|
|
 |
|