Nasze Bassety Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Czerowne "jajka"...
Autor Wiadomość
Kasia :) 

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Czw 28 Kwi, 2005 18:53   

to niech dzieci nie czytają :D
a co do tematu myśle że jest bardzo odpowiedni, już nawet o tym pisałam :lol:

czarek
[Usunięty]

Wysłany: Czw 28 Kwi, 2005 18:56   

No masz racjie. Apeluje do wszystkich dzieci na tym forum nie czytajcie tego tematu :lol: :D :lol:

Paweł
[Usunięty]

Wysłany: Czw 28 Kwi, 2005 19:41   

czarek napisał/a:
No masz racjie. Apeluje do wszystkich dzieci na tym forum nie czytajcie tego tematu :lol: :D :lol:

Nie zabradzo cię rozumiem Czarku, gdyż sam stwierdzasz wcześniej, że

Cytat:
Ten temat jest troszke zboczony heheh mnie to akurat smieszy

to coś tu się nie trzyma "kupy" :wink:

Paweł
[Usunięty]

Wysłany: Czw 28 Kwi, 2005 19:45   

Kasia :) napisał/a:
konkurs! na czele z Twoim szacownym małżonkiem :lol:

No to ładnie mnie moja szanowna małżonka wrobiła. :) :lol: :D

No i chyba działania admina będą nieodzowne. :D :D :D :wink:

Hubertus 

Wysłany: Pią 29 Kwi, 2005 12:35   

a ja chyba będę musiał o tym wszystkim powaznie z Kasią porozmawiać...
ale to już poza forum ;)

Grzegorz
[Usunięty]

Wysłany: Nie 01 Maj, 2005 06:54   Czerone jaja

ale jaja z tymi jajami! :D
Nasz Karol tez od czasu do czasu worek ma w róznych odcieniach czerwieni.Nie przejmujemy się tym , jak ciepło to do ziemi , jak zimno to tuż przy łapakach. :D Kocha spać na pleckach i to u Pańci na kolankach. Jażka go tak od niechcenia maźgla po brzuszku czasem też niżej. Ona tłumaczy że siusiorek jej przeszkadza :oops: ( rozmiar może wpędzić w kompleksy ) że suczki lepiej się maźgla po brzuszku ale czasem to robi tam bardzo nisko. Słodki ciężarek ( ostatnia ksywa Karola ) raczej się nie sprzeciwia . Ja mogę tylko patrzyć i marzyć.......... :o ale coś Wam zdradzę , raz ( do tego się przyznała ! ) gdy kąpała go przed wystawa myła mu wstydliwe części i robiła to tak umiejętnie ze Karolek poczuł chuć - zrobiła mu dobrze , lub prawie....... :D :shock: Jako że mycie psiarni należy do jej obowiązkó hodowlanych i ja nawet wtedy nie wchodze do łazienki , to nie wiem jak było naprawdę , ale Karol chętnie chodzi się kąpać i są z soba tam sam na sam :oops: , a potem chłopak ma 15 minut szaleństwa z podkładem muzycznym " I feel good" ......... :thx ,nawet nie myślę co się tam wyrabia....... :thx
A tak a'propos to jestem młodą 40 stką , a u mężczyzn w tym wieku to podobno wszsytko co najlepsze - tak twierdzą niektóre moje znajome ...
łoj coś chyba nie tak napisałem - będą komentarze . :shock:

Konkurs Panów bassetó może być ekscytujący ............ tylko żeby Nas nie wyklęto za obrazę moralności :D :D :D :D :D :D :D .

Acha, niech mi ktoś zdradzi jak się wstwia te cholerne emotikony , testowałem już rózne knify i nic ....... tępy jestem

Kasia :) 

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Nie 01 Maj, 2005 13:10   Re: Czerone jaja

Grzegorz napisał/a:
- zrobiła mu dobrze , lub prawie.......

:shock: o qrcze! to zakrawa o zoofilie... no i teraz temat robi sie naprawde zboczony :roll:

Grzegorz napisał/a:
- Acha, niech mi ktoś zdradzi jak się wstwia te cholerne emotikony , testowałem już rózne knify i nic ....... tępy jestem

Grzegorz, no jak? klikasz w emotikonke i ona wskakuje nie? no nie wiem, ja tam orłem komputerowym nie jestem ale to mi wychodzi :D

Gosia
[Usunięty]

Wysłany: Nie 01 Maj, 2005 21:32   

Kasiu temat nie jest zboczony :D tylko pobudza wyobraźnię :D .Możesz sobie wyobrazić jak pobiera się nasienie od pieska do badania? :D :D :D
Bo ja widziałam ale nie będę opisywać.Jak się spotkamy na Zlocie to po kufelku piwa pogawędzimy na ten temat :D
Grzegorz ale ty jesteś niemożliwy :)

czarek
[Usunięty]

Wysłany: Nie 01 Maj, 2005 21:38   

o bozeee zmiłuj sie że na tym forum takie sprosne rzeczy wystepuja :D . POstaramy sie aby było to ostatni raz :lol:

Grzegorz
[Usunięty]

Wysłany: Pon 02 Maj, 2005 06:38   Czerowne jaja

Ruja i poróbstwo!!!!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Ale to tak jest z Naszymi baleronami , cha :P a zaczęło się od niepokojów o kolor jajek , nie tych wielkanocnych :lol:

Dzieki za rady z tymi emotikonami juz umiem , mogę nucić " i FEEL GOOD" ..... jAK kAROL tylko nie w tym kontekscie :P :P :P :thx :D :o

Odpowiedz do tematu