Superniania? ;) nowy program w tvn |
Autor |
Wiadomość |
ewan [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 26 Lis, 2007 18:44 Superniania? ;) nowy program w tvn
|
|
|
w niedziele rano widziałam w tvnie, że zbierają zgłoszenia do nowego programu -> coś a la superniania tylko dla zwierząt
co Wy na to? ciekawe jak to będzie wyglądało
ale moim zdaniem będzie to dobry początek propagowania pozytywnego podejścia do zwierząt w Polsce
kiedyś oglądałam na animal planet, jak rozwiązywane były różne problemy ze zwierzętami i do tej pory utkwił mi w pamięci olbrzymi shire, który nie chciał dawać kopyt do czyszczenia, a o kuciu już nie wspomnę super sprawa!
No to kto zgłasza swoje pociechy?
pozdrawiam Ewa |
|
|
|
 |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 26 Lis, 2007 18:59
|
|
|
Ja to właściwie nie mam większych problemów wychowawczych z moim stadem :wink:
Bardzo bym chciała przełamać u Gumki strach do ludzi, do obcych ludzi pierwszy raz napotkanych przez nią ...
ale po tak długim czasie pracy z nią wiem, że nie jest to do końca możliwe niestety.
W każdym razie program z chęcią oglądać będę i mam nadzieję, że ktoś mądry będzie to prowadził |
|
|
|
 |
ewan [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 26 Lis, 2007 19:10
|
|
|
wieść gminna niesie, że ma to prowadzić pani Agnieszka Janeczek |
|
|
|
 |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 26 Lis, 2007 19:13
|
|
|
ja bym wolała Dorotę Sumińską :wink: |
|
|
|
 |
Uszesa

|
Wysłany: Wto 27 Lis, 2007 11:51
|
|
|
A o której jest ten program???
Dorota Sumińska kojarzy mi się raczej z żywieniem, zdrowiem i higieną zwierząt, z wychowaniem tak średnio....
supernianią na pewno byłaby Agnieszka Boczula, psy są przy niej jak zahipnotyzyowane...takie grzeczne, że człowiek przeciera oczesa ze zdziwienia |
|
|
|
 |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 27 Lis, 2007 15:48
|
|
|
jest doskonałym psychologiem psim i to bardzo mądra kobieta. |
|
|
|
 |
Uszesa

|
Wysłany: Sro 28 Lis, 2007 11:50
|
|
|
Też jej bardzo lubię słuchac i czytać jej teksty.Zgadzam się, ze jest bardzo mądra i zna się na rzeczy. Mnie sie jednak bardziej kojarzy z wypowiedziami dotyczącymi zdrowia i urody niz psychologii i zachowań zwierząt. |
|
|
|
 |
Buba

|
Wysłany: Czw 29 Lis, 2007 20:05
|
|
|
Bosko! Zgłaszam Foxteriera! on jest szatanem samochodowym, medal z ziemniaka dla jego pogromcy. Ewan możesz podać więcej szczegółów np. kiedy podają ten komunikat?. Na stronie TVN niczego się nie doszukałam. |
|
|
|
 |
ewan [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 29 Lis, 2007 20:25
|
|
|
oglądaj w weekend dzień dobry tvn tam widziałam tą reklamówkę |
|
|
|
 |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 29 Lis, 2007 22:01
|
|
|
Buba napisał/a: | Bosko! Zgłaszam Foxteriera! on jest szatanem samochodowym. |
tak, Fox Buby to faktycznie ewenement pod tym względem :lol: |
|
|
|
 |
Kasia :)

Pomogła: 2 razy Dołączyła: 06 Kwi 2005 Posty: 966 Skąd: Wa-wa
|
Wysłany: Pon 03 Gru, 2007 11:29
|
|
|
Uszesa napisał/a: | supernianią na pewno byłaby Agnieszka Boczula, psy są przy niej jak zahipnotyzyowane... |
no nie dziwne, jak prądem dostaną... :?
i mówię to z całkowitą odpowiedzialnością bo Pani Boczula nie powiem, jako treserka osiągi ma, ale znam także kilka opowieści odmiennej treści o jej metodach szkoleniowych, a i sporo się naoglądałam przez kilka lat jako stały bywalec tych samych rejonów, i wybacz, z całym szacunkiem - na miano "superniani" żadną miarą nie zasługuje... |
|
|
|
 |
Uszesa

|
Wysłany: Pon 03 Gru, 2007 13:33
|
|
|
Wg mnie zasługuje i nigdy Wilhelm nie był przez nią potraktowany prądem i inne psy, które widzialam na jej lekcjach też nie, a jej wpływ na zwierzę i kontakt z nim jest imponujący, więc może ostrożniej z tym cynizmem. A poza tym opowieści dziwnej treści nie wydają mnie sie żadnym argumentem. Zresztą nikt nic nikomu nie narzuca, dla mnie Boczula byłaby super niania i już. Dla Ciebie nie - to i Twoja sprawa, ja na pewno nie mam interesu Cie do tego przekonywać.
Pozdr. |
|
|
|
 |
Kasia :)

Pomogła: 2 razy Dołączyła: 06 Kwi 2005 Posty: 966 Skąd: Wa-wa
|
Wysłany: Pon 03 Gru, 2007 14:54
|
|
|
jasne, każdy ma prawo do własnego zdania, jeśli Twojego basseta zdołała Pani Boczula nauczyć posłuszeństwa to wspaniale - zawsze byłam za szkoleniem psów i ich właścicieli
Uszesa napisał/a: | ...więc może ostrożniej z tym cynizmem. A poza tym opowieści dziwnej treści nie wydają mnie sie żadnym argumentem. . |
nie "dziwnej" lecz "odmiennej" - czytaj proszę uważniej - bo chodziło mi o wypowiedzi o odmiennej treści niż Twoja...
i nie cynizm to lecz fakt - ja mam zwyczaj wierzyć w to co widzę na własne oczy...
Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów szkoleniowych. |
|
|
|
 |
Uszesa

|
Wysłany: Pon 03 Gru, 2007 15:38
|
|
|
Kasia napisał/a: |
ale znam także kilka opowieści odmiennej treści o jej metodach szkoleniowych. |
A mnie chodziło o to, że argumentować daną sprawę na podstawie własnych doświadczeń, a nie zasłyszanych opowieści, nieważne czy one są dziwne czy odmienne.
i dodam tylko, ja również opieram się na tym, co widzialam na własne oczy.
i również życzę sukcesów szkolenieowych. |
|
|
|
 |
joi

|
Wysłany: Sro 05 Gru, 2007 21:40
|
|
|
http://dziendobrytvn.onet...sychologia.html
Pierwszy filmik. Którz ach którz tam mknie po ringu z bracco italiano? :thx .
Wklejam na prośbę byłej baseciary, obecnie akiciary Lilki, z pozdrowieniami z Białegostoku |
|
|
|
 |
|