Przesunięty przez: Asia i Basia Nie 26 Wrz, 2010 19:17 |
KONKURS - LOGO FORUM |
| Wybieram logo |
| logo nr 2 |
|
60% |
[ 9 ] |
| logo nr 6 |
|
40% |
[ 6 ] |
|
| Głosowań: 15 |
| Wszystkich Głosów: 15 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
Bacha

|
Wysłany: Czw 17 Lip, 2008 18:22
|
|
|
| A ja nie mam, dlaczego? Korzystam z Mizilli firefoxa i nie mogę znaleźć tego o czym pisze Hubert. Pomocy! |
_________________ Bass i Fina
tel. 608 327 767 |
|
|
|
 |
zojka

Pomogła: 3 razy Dołączyła: 07 Lip 2008 Posty: 3761 Skąd: Mazury
|
Wysłany: Czw 17 Lip, 2008 20:52
|
|
|
ja też mam nowe logo !!
i bardzo mi się podoba |
_________________ ...człowiek autentycznie czuje, że ma najwięcej, kiedy daje innym ...ks.J. Twardowski |
|
|
|
 |
Krzysiek
Admin

|
Wysłany: Czw 17 Lip, 2008 21:06
|
|
|
Witam
Niestety, ale nie dostałem żadnego loga więc ściągnąłem to z tematu z pierwszego postu.
Jeśli ktoś mi podeśle to inne z innym napisem to podmienię.
A Ci którzy nadal nie widzą niech będą cierpliwi i kilka razy "odświeżą" stronę - w końcu załaduje się nowe z forum zamiast starego z Waszych komputerów ( z plików tmp przeglądarek )
W ostateczności można opróżnić tzw. cache przeglądarki.
Pozdrawiam
K. |
|
|
|
 |
besta

Pomogła: 2 razy Dołączyła: 29 Cze 2008 Posty: 3051 Skąd: 3City
|
Wysłany: Czw 17 Lip, 2008 21:42
|
|
|
| Mam nowe logo! :lol: :lol: :lol: Jest fajowskie. |
|
|
|
 |
ewan [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 15 Sie, 2008 22:19
|
|
|
Witam
jako, że doszły mnie słuchy, że forumowiczom nie podoba się logo chciałam tylko powiedzieć, że jestem jak najbardziej za zmianą obecnego i też nigdy nie upierałam się żeby ono akurat zostało wrzucone... był to konkurs i tak się stało, że akurat wygrałam
natomiast dziwię się, że wnioski o zmianę logo są dyskutowane w dziale zamkniętym dla większości forumowiczów... bo nie wiem do czego miało to prowadzić? temat o logo istnieje i to chyba dobre miejsce żeby na ten temat rozmawiać
to może ogłośmy nowy konkurs albo wybierzmy logo z tych, które brały udział w konkursie?
to tyle z mojej strony
pozdrawiam
ewa |
|
|
|
 |
Renia [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 15 Sie, 2008 22:23
|
|
|
Konkurs był, było głosowanie nikt nie wiedział kto jakie logo zaproponował.
Większośc za pomoca głosowania wybrało TO logo więc nie rozumiem o co chodzi! |
|
|
|
 |
marta_zbyszek [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 15 Sie, 2008 22:25
|
|
|
| Co prawda w głosowaniu nie brałam udziału ale Logo mi się podoba jedyne co to rzeczywiście mogła by byś wkomponowana strona www. ale się przy tym nie upieram. |
|
|
|
 |
ewan [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 15 Sie, 2008 22:32
|
|
|
strona www była wkomponowana jeszcze za czasów Hubertusa i tamto logo miało być wstawione
niestety tak się sprawy potoczyły, że Hubertus musiał zrezygnować z funkcji admina i obecny admin wstawił logo z konkursu
ten temat także był "na tapecie" w shoutboxie podczas wstawiania nowego logo i forumowicze byli różnego zdania
ja także się nie upieram przy takim napisie, bo zdaję sobie sprawę, że jest chwytliwy wizualnie ale mało czytelny i niespecjalnie dobry informacyjnie
natomiast! nie podoba mi się to w jaki sposób dowiedziałam się, że ktoś chce coś zmienić
bo kolejny raz powtarzam JESTEM ZA ZMIANĄ TYLKO JAK JA NIBY MIAŁAM SIĘ DOMYŚLEĆ, ŻE COŚ JEST NIE TAK? |
|
|
|
 |
Hubertus
Pomógł: 1 raz Dołączył: 30 Mar 2005 Posty: 1066 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Sob 16 Sie, 2008 07:53
|
|
|
Krzyśku, w załączniku tego postu masz oryginalny plik z logo, który jest znacznie lepszej jakości - możecie, go w końcu podmienić na ładniejszy
Przesyłam obie wersje - z adresem www i bez niego
Ewan, moim zdaniem nie ma się czym przejmować (tzn ja bym się kompletnie nie przejmował). Po pierwsze - jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodził i nie można się spodziewać, żeby Twoje logo będzie się każdemu podobać. Patrząc na wyniki ostatniego głosowania można zgadnąć, że co najmniej sześciu osobom się ono nie podoba
Druga sprawa, że konkurs trwał dobre dwa (jak nie trzy) tygodnie i praktycznie każdy "aktywny" forumowicz miał szansę zagłosować. Głosowało zaledwie 15 osób... widocznie innym było to obojętne (zakładam, że na forum jest więcej niż 15 aktywnych osób )
Celowo zrobiłem całość konkursu bez podawania danych autorów, tak aby sympatia do poszczególnych osób nie miała wpływu na głosowanie
i tylko się nie kłóćcie bez sensu
pozdrawiam wszystkich |
|
|
|
 |
Renia [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 16 Sie, 2008 09:01
|
|
|
| Własnie popieram Hubertusa jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził i tez uważam że nie ma się czym przejmować głosowanie było logo jest więc jak komuś sie teraz nie podoba to juz za późno na narzekanie!! |
|
|
|
 |
Krzysiek
Admin

|
Wysłany: Sob 16 Sie, 2008 14:14
|
|
|
| ewan napisał/a: | ...doszły mnie słuchy, że forumowiczom nie podoba się logo ...
...natomiast dziwię się, że wnioski o zmianę logo są dyskutowane w dziale zamkniętym dla większości forumowiczów... |
Dla wyjaśnienia - była tylko jedna uwaga że brak w logo adresu strony - nie było natomiast żadnej dyskusji. Uwaga była tak krótka, że nawet nie było co przenosić do tego tematu.
Ktoś chyba wyolbrzymił temat.
A dlaczego w tamtym dziale? Nie mam pojęcia, bo nie miało to żadnego związku z treścią całego postu.
A jeśli mogę powiedzieć swoje zdanie to napis z adresem w powyższym logo wydaje mi się bardzo "ubogi" i jakoś mi tak "odstaje" od samego obrazka. Ale jeśli chcecie to mogę podmienić - nie ma problemu.
Pozdrawiam
K. |
|
|
|
 |
Fanfan z rodziną [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 16 Sie, 2008 14:26
|
|
|
Jeśli można wyrazić swoją opinię...mnie osobiście podoba sie to logo bez adresu. Te poprzekręcane literki świetnie obrazują szalony charakter bassetów |
|
|
|
 |
zojka

Pomogła: 3 razy Dołączyła: 07 Lip 2008 Posty: 3761 Skąd: Mazury
|
Wysłany: Sob 16 Sie, 2008 19:56
|
|
|
| mnie się też podoba takie logo jakie jest ... |