Nasze Bassety Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Asia i Basia
Nie 26 Wrz, 2010 19:17
KONKURS - LOGO FORUM

Wybieram logo
logo nr 2
60%
 60%  [ 9 ]
logo nr 6
40%
 40%  [ 6 ]
Głosowań: 15
Wszystkich Głosów: 15

Autor Wiadomość
Bacha 

Wysłany: Czw 17 Lip, 2008 18:22   

A ja nie mam, dlaczego? Korzystam z Mizilli firefoxa i nie mogę znaleźć tego o czym pisze Hubert. Pomocy!

zojka 

Pomogła: 3 razy
Wysłany: Czw 17 Lip, 2008 20:52   

ja też mam nowe logo !!
i bardzo mi się podoba

Krzysiek 
Admin

Wysłany: Czw 17 Lip, 2008 21:06   

Witam
Niestety, ale nie dostałem żadnego loga więc ściągnąłem to z tematu z pierwszego postu.
Jeśli ktoś mi podeśle to inne z innym napisem to podmienię.
A Ci którzy nadal nie widzą niech będą cierpliwi i kilka razy "odświeżą" stronę - w końcu załaduje się nowe z forum zamiast starego z Waszych komputerów ( z plików tmp przeglądarek )
W ostateczności można opróżnić tzw. cache przeglądarki.
Pozdrawiam
K.

besta 

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Czw 17 Lip, 2008 21:42   

Mam nowe logo! :lol: :lol: :lol: Jest fajowskie.

ewan
[Usunięty]

Wysłany: Pią 15 Sie, 2008 22:19   

Witam
jako, że doszły mnie słuchy, że forumowiczom nie podoba się logo chciałam tylko powiedzieć, że jestem jak najbardziej za zmianą obecnego i też nigdy nie upierałam się żeby ono akurat zostało wrzucone... był to konkurs i tak się stało, że akurat wygrałam

natomiast dziwię się, że wnioski o zmianę logo są dyskutowane w dziale zamkniętym dla większości forumowiczów... bo nie wiem do czego miało to prowadzić? temat o logo istnieje i to chyba dobre miejsce żeby na ten temat rozmawiać

to może ogłośmy nowy konkurs albo wybierzmy logo z tych, które brały udział w konkursie?

to tyle z mojej strony
pozdrawiam
ewa

Renia
[Usunięty]

Wysłany: Pią 15 Sie, 2008 22:23   

Konkurs był, było głosowanie nikt nie wiedział kto jakie logo zaproponował.
Większośc za pomoca głosowania wybrało TO logo więc nie rozumiem o co chodzi!

marta_zbyszek
[Usunięty]

Wysłany: Pią 15 Sie, 2008 22:25   

Co prawda w głosowaniu nie brałam udziału ale Logo mi się podoba jedyne co to rzeczywiście mogła by byś wkomponowana strona www. ale się przy tym nie upieram.

ewan
[Usunięty]

Wysłany: Pią 15 Sie, 2008 22:32   

strona www była wkomponowana jeszcze za czasów Hubertusa i tamto logo miało być wstawione
niestety tak się sprawy potoczyły, że Hubertus musiał zrezygnować z funkcji admina i obecny admin wstawił logo z konkursu

ten temat także był "na tapecie" w shoutboxie podczas wstawiania nowego logo i forumowicze byli różnego zdania

ja także się nie upieram przy takim napisie, bo zdaję sobie sprawę, że jest chwytliwy wizualnie ale mało czytelny i niespecjalnie dobry informacyjnie
natomiast! nie podoba mi się to w jaki sposób dowiedziałam się, że ktoś chce coś zmienić
bo kolejny raz powtarzam JESTEM ZA ZMIANĄ TYLKO JAK JA NIBY MIAŁAM SIĘ DOMYŚLEĆ, ŻE COŚ JEST NIE TAK?

Hubertus 

Wysłany: Sob 16 Sie, 2008 07:53   

Krzyśku, w załączniku tego postu masz oryginalny plik z logo, który jest znacznie lepszej jakości - możecie, go w końcu podmienić na ładniejszy ;)
Przesyłam obie wersje - z adresem www i bez niego

Ewan, moim zdaniem nie ma się czym przejmować (tzn ja bym się kompletnie nie przejmował). Po pierwsze - jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodził i nie można się spodziewać, żeby Twoje logo będzie się każdemu podobać. Patrząc na wyniki ostatniego głosowania można zgadnąć, że co najmniej sześciu osobom się ono nie podoba :P

Druga sprawa, że konkurs trwał dobre dwa (jak nie trzy) tygodnie i praktycznie każdy "aktywny" forumowicz miał szansę zagłosować. Głosowało zaledwie 15 osób... widocznie innym było to obojętne (zakładam, że na forum jest więcej niż 15 aktywnych osób ;) )

Celowo zrobiłem całość konkursu bez podawania danych autorów, tak aby sympatia do poszczególnych osób nie miała wpływu na głosowanie

i tylko się nie kłóćcie bez sensu ;)

pozdrawiam wszystkich

Renia
[Usunięty]

Wysłany: Sob 16 Sie, 2008 09:01   

Własnie popieram Hubertusa jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził i tez uważam że nie ma się czym przejmować głosowanie było logo jest więc jak komuś sie teraz nie podoba to juz za późno na narzekanie!!

Krzysiek 
Admin

Wysłany: Sob 16 Sie, 2008 14:14   

ewan napisał/a:
...doszły mnie słuchy, że forumowiczom nie podoba się logo ...
...natomiast dziwię się, że wnioski o zmianę logo są dyskutowane w dziale zamkniętym dla większości forumowiczów...

Dla wyjaśnienia - była tylko jedna uwaga że brak w logo adresu strony - nie było natomiast żadnej dyskusji. Uwaga była tak krótka, że nawet nie było co przenosić do tego tematu.
Ktoś chyba wyolbrzymił temat.
A dlaczego w tamtym dziale? Nie mam pojęcia, bo nie miało to żadnego związku z treścią całego postu.
A jeśli mogę powiedzieć swoje zdanie to napis z adresem w powyższym logo wydaje mi się bardzo "ubogi" i jakoś mi tak "odstaje" od samego obrazka. Ale jeśli chcecie to mogę podmienić - nie ma problemu.
Pozdrawiam
K.

Fanfan z rodziną
[Usunięty]

Wysłany: Sob 16 Sie, 2008 14:26   

Jeśli można wyrazić swoją opinię...mnie osobiście podoba sie to logo bez adresu. Te poprzekręcane literki świetnie obrazują szalony charakter bassetów ;)

zojka 

Pomogła: 3 razy
Wysłany: Sob 16 Sie, 2008 19:56   

mnie się też podoba takie logo jakie jest ...

Renia
[Usunięty]

Wysłany: Nie 17 Sie, 2008 11:11   

Mi też

Nadia 

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Pon 18 Sie, 2008 14:10   

moim zdaniem logo jest ok:):):) :wink:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach