Nasze Bassety Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
II ZLOT BASSECIARZY - zakończony :)
Autor Wiadomość
Hubertus 

Wysłany: Sro 16 Sie, 2006 13:15   

joania napisał/a:
jeżeli komuś nie pasuje to po co ta cała afera ze zlotem po raz drugi.

afera? 8)

powiem tak... trzeba było samemu wziąść się za organizację całości od początku zamiast teraz marudzić. Jeśli zrezygnowałem w tak "newralgicznym" momencie, to znaczy, że miałem ważny powód.

napisałem poprzednio
Cytat:
Dodatkowo potrzebuję osoby chętnej do przejęcia organizacji zlotu

no cóż.. nikt się nie zgłosił.
Teraz już za późno na cokolwiek. Tylko co teraz zrobicie jeśli połowa z was nie zapłaci na czas?

z resztą nie ma co ciągnąć tego tematu - mam nadzieję, że zlocik się uda.

pozdrawiam

ps.
Owszem przy domku 2-osobowym to koszt 80zł, a domek 4 osobowy 160 (zakładając, że wszystkie osoby są dorosłe- dzieci mają nocować za darmo (a przynajmniej tak ustaliłem z właścicielką)).

joania
[Usunięty]

Wysłany: Sro 16 Sie, 2006 14:02   

Afery nie ma tylko jak się coś zaczyna to trzeba skończyć ,nawet jak się nie jedzie ,albo wyznaczyć zastępcę .
Przynajmniej tak mnie się wydaje. a tak to wyszło jak wyszło totalny sponton ludzi chcących się spotkać.
Ja w sobotę mam do Pana zadzwonić i się dowiedzieć ile jest wpłat i ile jest domków zapłaconych . No to do zlotu siemka.

Ulka 

Wysłany: Sro 16 Sie, 2006 17:59   

My już wpłciliśmy zaliczke (50zł) , a wiec do zobaczenia na zlocie
Ula Daniel Figa

Bacha 

Wysłany: Sro 16 Sie, 2006 21:14   

Dlaczego przekazem?? Ja nie mam kiedy stać w kolejce na poczcie, w Warszawie to niestety horror. Jedyna nadzieja w Aleksandrze albo wpłacę dopiero w sobotę. Bardzo mi przykro i chyba wszystkim, że i z tak małego grona co chwilę ktoś odpada. Nie klei się ten Zlot ale ja wierzę że mimo to będzie udany!!!

Jaga
[Usunięty]

Wysłany: Czw 17 Sie, 2006 11:40   

Wysłaliśmy przekaz 50 zł.
Ja sie tylko boję - znając tempo naszej poczty - że te przekazy do soboty nie dojdą.

joania
[Usunięty]

Wysłany: Czw 17 Sie, 2006 12:05   

jeżeli są jakieś wątpliwości co do wpływania pieniędzy z przekazów to nr.tel ośrodka
063-27-15-027,0602331415

Marzanna 

Wysłany: Pią 18 Sie, 2006 11:48   

A myśmy też już wczoraj zapłacili i mamy nadzieję, że pieniążki dotrą na czas i zlot będzie suuuuper.Jedno co ,to z szybkości nie zaznaczyłam na odcinku dla adresata , że to za zlot, ale myślę, że właścicielka ośrodka będzie wiedziała , że to za to. No to do zobaczyska Zlociarze /Basseciarze.
Pozdrawiam.

Bacha 

Wysłany: Pią 18 Sie, 2006 13:05   

Jutro wpłacam za nas i za Aleksandra z Dagmarą - domek 4 osobowy. Na pewno te pieniążki nie dotrą na czas. W związku z tym wielka prośba do Joasi-jak będziesz dzwonić do ośrodka żeby sprawdzić wpłaty to potwierdź, że nasza "idzie" . Wpłacę na pewno, w końcu to nam zależy na zarezerwowaniu domku. Wpłata będzie na nazwisko Dańczak Barbara.
Przepraszam za kłopot ale dopiero jutro mogę wybrać się na pocztę.
Mam nadzieję, że się spotkamy.

joania
[Usunięty]

Wysłany: Sob 19 Sie, 2006 16:11   

dzwoniłam do Pana z ośrodka i zarezerwowanych jest dwanaście domków.Wpłaty jeszcze nie dotarły , ale mówiłam że już kilka osób wpłaciło.
Proszę o zgłoszenie tych osób które wpłaciły a się nie ujawniły.
Chcę wiedzieć czy ilość wpłat będzie zgodna jak zadzwonię w sobotę 26.

Bacha 

Wysłany: Pon 21 Sie, 2006 07:50   

Zgodnie z obietnicą wpłaciłam w sobotę za domek 4 osobowy.

gocha
[Usunięty]

Wysłany: Wto 22 Sie, 2006 20:28   

No ja znów mam problem.Miałam dogadany domek z Karoliną od Leniucha, ale teraz kiedy ona sprzedaje Lenia to chyba nieaktualne.Co prawda nic nie pisała, że rezygnuje ze zlotu, ale to chyba jasne, skoro ma ciężko chorą mamę i sprzedaje Lenia.Ja jadę na miejsce z Jagą i jej Rodziną, więc chyba dopiero jak dotrę, będę szukała kogoś, kto ma wolne miejsce w domku.Zaliczki nie wpłacam, bo w tej sytuacji oddam pieniądze osobie, która będzie miała wolne miejsce.[/img]

Uszesa

Wysłany: Wto 22 Sie, 2006 22:03   

Zagapilismy sie totalnie, czy można jeszcze wpłacić pieniadze, nie jest za pózno i czy jest jescze domek 2 osobowy na 2 dni,( piatek, sobota).
Jestesmy na liście, tzn zglaszalismy sie wczesniej - Wilhelm basset + 2 0s dorosłe. Czy ktoś może coś wie więcej, bo doczytałam sie, ze Hubert nie jedzie. Pozdrawiam i z gory dziekuje za info

Bacha 

Wysłany: Sro 23 Sie, 2006 08:45   

Myślę, że nie powinno być problemu z miejscami, w końcu to koniec wakacji. Zawsze możesz zadzwonić do ośrodka.
Przeglądnęłam ostatnie posty i do wpłaty zaliczki "przyznali" się:
Joania
Marzanna
Ulka
Jaga
Aleksander
Bacha
Gocha-wpłaci na miejscu
A gdzie reszta???? Mam nadzieję , że Joasia wie więcej, może ktoś zgłosił do niej na PW.

joania
[Usunięty]

Wysłany: Sro 23 Sie, 2006 11:13   

Basiu ja wiem tyle co ty , jeżeli chodzi o wpłaty to wydaje mi się że jeszcze można .
Podałam nr tel więc proszę się kontaktować z osrodkiem bezpośrebdnio.
Ja będę dzwoniła 26 sierpnia.

Bacha 

Wysłany: Sro 23 Sie, 2006 11:19   

Dzięki Joasiu, czyli ile nas jest okaże się na miejscu. Fajnie, że się spotkamy, mam nadzieję że będzie ciepło.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi