II ZLOT BASSECIARZY - zakończony :) |
Autor |
Wiadomość |
Hubertus
Pomógł: 1 raz Dołączył: 30 Mar 2005 Posty: 1066 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Sro 16 Sie, 2006 13:15
|
|
|
joania napisał/a: | jeżeli komuś nie pasuje to po co ta cała afera ze zlotem po raz drugi. |
afera?
powiem tak... trzeba było samemu wziąść się za organizację całości od początku zamiast teraz marudzić. Jeśli zrezygnowałem w tak "newralgicznym" momencie, to znaczy, że miałem ważny powód.
napisałem poprzednio
Cytat: | Dodatkowo potrzebuję osoby chętnej do przejęcia organizacji zlotu |
no cóż.. nikt się nie zgłosił.
Teraz już za późno na cokolwiek. Tylko co teraz zrobicie jeśli połowa z was nie zapłaci na czas?
z resztą nie ma co ciągnąć tego tematu - mam nadzieję, że zlocik się uda.
pozdrawiam
ps.
Owszem przy domku 2-osobowym to koszt 80zł, a domek 4 osobowy 160 (zakładając, że wszystkie osoby są dorosłe- dzieci mają nocować za darmo (a przynajmniej tak ustaliłem z właścicielką)). |
|
|
|
 |
joania [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 16 Sie, 2006 14:02
|
|
|
Afery nie ma tylko jak się coś zaczyna to trzeba skończyć ,nawet jak się nie jedzie ,albo wyznaczyć zastępcę .
Przynajmniej tak mnie się wydaje. a tak to wyszło jak wyszło totalny sponton ludzi chcących się spotkać.
Ja w sobotę mam do Pana zadzwonić i się dowiedzieć ile jest wpłat i ile jest domków zapłaconych . No to do zlotu siemka. |
|
|
|
 |
Ulka
|
Wysłany: Sro 16 Sie, 2006 17:59
|
|
|
My już wpłciliśmy zaliczke (50zł) , a wiec do zobaczenia na zlocie
Ula Daniel Figa |
|
|
|
 |
Bacha

|
Wysłany: Sro 16 Sie, 2006 21:14
|
|
|
Dlaczego przekazem?? Ja nie mam kiedy stać w kolejce na poczcie, w Warszawie to niestety horror. Jedyna nadzieja w Aleksandrze albo wpłacę dopiero w sobotę. Bardzo mi przykro i chyba wszystkim, że i z tak małego grona co chwilę ktoś odpada. Nie klei się ten Zlot ale ja wierzę że mimo to będzie udany!!! |
|
|
|
 |
Jaga [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 17 Sie, 2006 11:40
|
|
|
Wysłaliśmy przekaz 50 zł.
Ja sie tylko boję - znając tempo naszej poczty - że te przekazy do soboty nie dojdą. |
|
|
|
 |
joania [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 17 Sie, 2006 12:05
|
|
|
jeżeli są jakieś wątpliwości co do wpływania pieniędzy z przekazów to nr.tel ośrodka
063-27-15-027,0602331415 |
|
|
|
 |
Marzanna

|
Wysłany: Pią 18 Sie, 2006 11:48
|
|
|
A myśmy też już wczoraj zapłacili i mamy nadzieję, że pieniążki dotrą na czas i zlot będzie suuuuper.Jedno co ,to z szybkości nie zaznaczyłam na odcinku dla adresata , że to za zlot, ale myślę, że właścicielka ośrodka będzie wiedziała , że to za to. No to do zobaczyska Zlociarze /Basseciarze.
Pozdrawiam. |
_________________ Marzanna
Życie bez psiaków? Nie umiem sobie tego wyobrazić!
www.basset.com.pl
 |
|
|
|
 |
Bacha

|
Wysłany: Pią 18 Sie, 2006 13:05
|
|
|
Jutro wpłacam za nas i za Aleksandra z Dagmarą - domek 4 osobowy. Na pewno te pieniążki nie dotrą na czas. W związku z tym wielka prośba do Joasi-jak będziesz dzwonić do ośrodka żeby sprawdzić wpłaty to potwierdź, że nasza "idzie" . Wpłacę na pewno, w końcu to nam zależy na zarezerwowaniu domku. Wpłata będzie na nazwisko Dańczak Barbara.
Przepraszam za kłopot ale dopiero jutro mogę wybrać się na pocztę.
Mam nadzieję, że się spotkamy. |
|
|
|
 |
joania [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 19 Sie, 2006 16:11
|
|
|
dzwoniłam do Pana z ośrodka i zarezerwowanych jest dwanaście domków.Wpłaty jeszcze nie dotarły , ale mówiłam że już kilka osób wpłaciło.
Proszę o zgłoszenie tych osób które wpłaciły a się nie ujawniły.
Chcę wiedzieć czy ilość wpłat będzie zgodna jak zadzwonię w sobotę 26. |
|
|
|
 |
Bacha

|
Wysłany: Pon 21 Sie, 2006 07:50
|
|
|
Zgodnie z obietnicą wpłaciłam w sobotę za domek 4 osobowy. |
|
|
|
 |
gocha [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 22 Sie, 2006 20:28
|
|
|
No ja znów mam problem.Miałam dogadany domek z Karoliną od Leniucha, ale teraz kiedy ona sprzedaje Lenia to chyba nieaktualne.Co prawda nic nie pisała, że rezygnuje ze zlotu, ale to chyba jasne, skoro ma ciężko chorą mamę i sprzedaje Lenia.Ja jadę na miejsce z Jagą i jej Rodziną, więc chyba dopiero jak dotrę, będę szukała kogoś, kto ma wolne miejsce w domku.Zaliczki nie wpłacam, bo w tej sytuacji oddam pieniądze osobie, która będzie miała wolne miejsce.[/img] |
|
|
|
 |
Uszesa

|
Wysłany: Wto 22 Sie, 2006 22:03
|
|
|
Zagapilismy sie totalnie, czy można jeszcze wpłacić pieniadze, nie jest za pózno i czy jest jescze domek 2 osobowy na 2 dni,( piatek, sobota).
Jestesmy na liście, tzn zglaszalismy sie wczesniej - Wilhelm basset + 2 0s dorosłe. Czy ktoś może coś wie więcej, bo doczytałam sie, ze Hubert nie jedzie. Pozdrawiam i z gory dziekuje za info |
|
|
|
 |
Bacha

|
Wysłany: Sro 23 Sie, 2006 08:45
|
|
|
Myślę, że nie powinno być problemu z miejscami, w końcu to koniec wakacji. Zawsze możesz zadzwonić do ośrodka.
Przeglądnęłam ostatnie posty i do wpłaty zaliczki "przyznali" się:
Joania
Marzanna
Ulka
Jaga
Aleksander
Bacha
Gocha-wpłaci na miejscu
A gdzie reszta???? Mam nadzieję , że Joasia wie więcej, może ktoś zgłosił do niej na PW. |
|
|
|
 |
joania [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 23 Sie, 2006 11:13
|
|
|
Basiu ja wiem tyle co ty , jeżeli chodzi o wpłaty to wydaje mi się że jeszcze można .
Podałam nr tel więc proszę się kontaktować z osrodkiem bezpośrebdnio.
Ja będę dzwoniła 26 sierpnia. |
|
|
|
 |
Bacha

|
Wysłany: Sro 23 Sie, 2006 11:19
|
|
|
Dzięki Joasiu, czyli ile nas jest okaże się na miejscu. Fajnie, że się spotkamy, mam nadzieję że będzie ciepło. |
|
|
|
 |
|